Znao šta se sprema: Direktor kompanije Kylie Jenner pobegao iz firme!

Drama u životu Kylie Jenner ovih dana dostiže vrhunac, jer se prethodnik nekoliko dana samo o njoj govori – sve oči su uprte u nju zbog toga što se ispostavilo da je lažirala svoju zaradu i uspeh svoje kompanije samo da bi dobila titulu “najmlađe milijarderke”. Pošto je izvor koji ju je za ovo optužio ni manje ni više nego časopis “Forbes”, najuticajniji biznis časopis, Kylie sada nema nimalo lak zadatak da povrati reputaciju i objasni se.

Kylie je već optužila Forbes da su slagali, međutim sve više izvora i advokata govori da ona za ovakvo delo može da ima ozbiljnih problema sa zakonom, pa i da dobije višegodišnju zatvorsku kaznu. Ono što je sada još više podiglo sumnje na Kylie je činjenica da se saznalo da je čovek kome je Kylie prodala svoju kompaniju u januaru, Christoph Honnefelder, napustio kompaniju posle samo tri meseca, u aprilu. On je kao razlog naveo “privatne razloge”, ali zašto bi posle samo tri meseca on odstupio iz kompanije čiji je deo platio $600 miliona, mada je navodno u dogovoru prodaje kompanije Christophu rečeno da kompanija vredi $1.2 milijarde dolara.

U međuvremenu, Jennerin kozmetički brend sada će nadgledati Simona Cattaneo, navodi se u izjavi. “Kao deo ovog napora, gradimo snažnu osnovu da podržimo naše strateško partnerstvo sa Kylie Jenner. Kao što je napomenuto na današnjem pozivu investitora, Simona Cattaneo, predsednica luksuznih brendova, nadgleda širenje Kylienog biznisa. Ona preuzima tu odgovornost od Christopha Honnefeldera, koji je pre nekoliko nedelja interno objavio seniorskom timu da neće lično preuzeti ulogu izvršnog direktora Kylie Beauty-a. Pod Simonovim vođstvom, uzbuđeni smo prilikama za biznis Kylie Beauty, na šta ukazuje i vrlo uspešno nedavno pokretanje kompanije Kylie Skin u Evropi.“

Pročitajte još  Veoma tolerantna: Kylie se nije odrekla ni Jordyn ni Travisa!

Mi ćemo dalje pratiti razvoje ove situacije, a za Kylie je bolje da što pre smisli kako da se izvuče i objasni javnosti, koja je ionako već dovoljno ogorčena zbog sumanutog bogatstva Kardashian/Jenner klana.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja, a trenutno je najviše interesuje politika i pisanje govora, na šta bi volela da se fokusira na studijama. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.