Kylie Jenner odlučila da proda “Kylie Cosmetics”!

Kylie Jenner vlasnica je kompanije “Kylie Cosmetics” koja ju je učinila milijarderkom, ali i pored toga, ona ovih dana traži način da je proda! Kako prenosi američki WWD, Kylie već ima mogućeg kupca, a to je korporacija Coty koja želi da otkupi većinski deo od 51 procenat i tako donosi sve uspostavi kontrolu.

Kylie bi zadržala procenat vlasništva, ali više ne bi mogla da donosi odluke vezane za razvoj kompanije. Kako se navodi, ona i ranije imala ponude, ali tek joj se ova učinila interesantnom. Zašto bi Kylie prodavala nešto što je toliko uspešno? Jedan od najvećih razloga je sigurnost, jer vrednost kompanije može lako da padne, a sad je na vrhuncu pa će Kylie od prodaje dobiti stotine miliona dolara!

Procene stručnjaka govore da se tačna brojka kreće negde oko 600 miliona dolara što je dovoljno da Kylie obezbedi i sebe i svoje praunuke i to živeći čak krajnje rasipnički.

Autor: Famoza.net

Foto:

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Kylie Jenner za "Elle UK": Mnogo mi znači Biebsova podrška!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.