Prelepo: Kylie Jenner napravila žurku sa leptirima i cvećem da proslavi saradnju sa ćerkom Stormi!

Kao što vidite i na slici iznad, nova kolekcija kozmetike Kylie Jenner je sva u znaku cveća, leptira i lepote prirode, a kao što već znate, ona u kampanje za svoju šminku ulaže mnogo novca (ali mnogo novca joj se i vrati, očigledno). Osim što troši novac na kampanje, Kylie je poznata kao ljubitelj dobre zabave, pa su njene žurke uvek ekstravagantne i imaju mnogo skupe dekoracije – ona naročito ne štedi kad treba da slavi sa ćerkom Stormi, na čije rođendane takođe daje brdo novca!

U čast Stormijinog drugog rođendana, Kylie je napravila novu kolekciju šminke koju je uradila “u saradnji sa ćerkom”, a da sve to proslave, Kylie je napravila ogromnu žurku sa puno leptira, cveća i stolova ukrašenih nijansama lavande. Sve izgleda kao čarobna šuma kakve se pojavljuju u bajkama, a na svakom uglu su i slatkiši pored kojih se nalaze komadi Stormine kolekcije šminke. “Sa tobom je svaki dan blagoslov. Zahvaljujem Bogu za ove momente. Stormi i Kylie Cosmetics, 1.2.2020” napisala je Kylie. Dakle, kolekcija će ugledati svetlost dana baš na Stormin rođendan, pa nas ne bi čudilo da Kylie priredi još jednu zabavu!

Iako Kylie više nije sa Storminim tatom, Travisom Scottom, oni su se još na početku dogovorili da Stormi neće faliti ni majka ni otac, tako da je Travis bio tu i gurao Stormi na preslatkoj ljuljašci.

View this post on Instagram

Travis and Stormi!

A post shared by Kylie Jenner News (@kyliesnapchat) on

Kylie je ovih dana očigledno jako otvorena, jer je odlučila da otkrije i da njen porođaj nije bio tako jednostavan kako smo svi mislili. “Porođaj je bio izazvan, bukvalno 45 minuta kasnije smo dobili Stormi, kad je izazvano da mi pukne vodenjak” otkrila je Kylie.

Pročitajte još  Ko uopšte radi ove slike? Kylie Jenner ponovo na udaru zbog velike greške sa Photoshopom!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Kylie Jenner

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.