Kylie ne štedi: Stormi ima samo pet meseci a kolekcija cipelica joj vredi više od mnogih kuća!

Mnogi tvrde da je Kylie Jenner brižna majka i da su svi iznenađeni time, a ono što je takođe sigurno jeste da ona ne žali novac na bebicu Stormi koja verovali ili ne ima kolekciju cipelica vrednu 22.000 dolara, iako još nema ni pola godine otkako se rodila, na stranu što još barem toliko neće znati ni da hoda!

Kylie nam je na svom Instagram Storyju pokazala kako ta kolekcija izgleda a tu ima svega – od Nikeovih koje koštaju vrlo skromnih 50 dolara pa do onih koje je dizajnirao Giuseppe Zanotti i koje su vredne 1000 dolara!

Ako se pitate zašto Kylie kupuje toliku obuću koju će dete prerasti u roku od par meseci, postoji prilično logično objašnjenje. Naime, Kylie je veliko ime u svetu mode, što znači da su gotovo sve ove cipelice i patikice u stvari pokloni dizajnera!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Kylie Jenner

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  "Jedva čekam da imam još dece": Kylie Jenner otkrila kako izgleda trudnoća i kako bi drugačije nazvala Stormi!

3 thoughts on “Kylie ne štedi: Stormi ima samo pet meseci a kolekcija cipelica joj vredi više od mnogih kuća!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.