Stiže prva kolekcija odeće ćerke Kylie Jenner!

Kylie Jenner ne staje! Nakon što je postala najmlađa milijarderka na planeti zahvaljujući i slavi svoje rijaliti porodice, kozmetičkoj kompaniji i novom linijom proizvoda za negu lica, Kylie je odlučila da i njena ćerka Stormi, koja ima samo 17 meseci, postane nova modna ikona u familiji Kardashian-Jenner, tako što će plasirati svoju kolekciju odeće!

Stormina kolekcija odeće bila bi prilagođena upravo dečijoj populaciji, a Kylie je sve ovo otkrila putem svog Instagram storyja upitavši svoju publiku: “Ko je spreman za Stormin merč?” Na snimku smo mogli da vidimo Stormi u plavičastom duksiću na kome se nalaze olujni oblak, munja, sunce i kapi kiše, a unutar svega je ispisano “Stormi World”, što pomalo asocira na aktuelni album Travisa Scotta “Astroworld”.

Ovo nije prvi put da Kylie planira da plasira kolekciju koja je inspirisana njenom ćerkom Stormi, jer je jednom prilikom predstavila paletu senki inspirisanu upravo Stormi. Kylie i Travis su čak za Stormin rođendan ove godine imali posebno napravljene duksiće i trenekrke za njhihovu ćerku, a mlada preduzetnica je sada odlučila da zaštiti nazive “Stormi World” i “Kylie Baby” kako bi samo ona mogla da ih koristi za buduće projekte!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Kylie Jenner

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  "Šta vam je sa licima?" Kylie i Khloe fotošopovane do besvesti na novim fotkama!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.