Kylie planira da uloži $100 000 u proslavu Storminog rođendan!

Ako ste mislili da je Stormin prvi rođendan bio ekstravagantan, grdno ste se prevarili! Podsetimo se, prošle godine nas je Kylie sve iznenadila, iznajmivši deo Universal Studia i preuredivši ga potpuno u stilu StormiWorlda, sa personalizovanim kolačima, prostorijama i poklonima. Po uzoru na album njenog, sada već bivšeg dečka Travisa Scotta, ASTROWORLD, Kylie je platila da se u StormiWorldu izgrade vrteške, ljuljaške i sve ono što se u zabavnom parku može pronaći, naravno uklopljeno u tematiku. Svi su se nezaboravno proveli, a sve je bilo propraćeno mimovima o tome kako Kylie pliva u parama, dok za cenu tog rođendana neko može da živi nekoliko godina.

Spekuliše se da će ove godine na rođendan svoje mezimice, Kylie i Travis potrošiti čak $100 000 dolara! Ovo je suma za koju neki ljudi rade i do deset godina, a Kylie je spremna da je potroši na samo jedan dan u godini! Ona je počela da planira Stormin rođendan još početkom decembra, što je oko dva meseca ranije – očigledno čvrsto rešena da nadmaši prošlogodišnju proslavu.

Pre nekoliko dana, Kylie i Travis su odveli Stormi na rođendansko putovanje u Disneyland, inače Stormin prvi put tamo, međutim na Kylienim slikama i snimcima nema ni traga od njega. Fanovi koji su bili u Disneylandu taj dan posvedočili su da je Travis definitivno bio tu.

Pročitajte još  Pomirenje? Travis Scott naziva Kylie Jenner svojom ženom!

Kylie i Stormi su od glave do pete bile obučene u Gucci x Disney kolekciju, u stvari koje pojedinačno vrede preko $1000. Kylie je takođe gurala Stormi u Fendi kolicima, za koje ne želimo ni da gledamo koliko koštaju! Sa njom je takođe bila i drugarica Yris Palmer sa svojim trogodišnjim detetom.

Njih dve su imale ista kolica, a Kylie je podelila i sliku gde njih dve poziraju sa svojom decom. Čini se kao da je provod u Disneylandu bio odličan, po storijima koje je Kylie podelila na svom Instagram profilu. Ostaje nam da sačekamo do rođendanske proslave i vidimo šta je ova milijarderka smislila u pokušaju da još jednom ostavi svet bez teksta!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja, a trenutno je najviše interesuje politika i pisanje govora, na šta bi volela da se fokusira na studijama. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.
Pročitajte još  Bljak! Bubašvaba u torti na slavlju Kardashiana!

2 thoughts on “Kylie planira da uloži $100 000 u proslavu Storminog rođendan!

  1. Krajnje glupo, eto, sta da kazem osim da se stalno pitam zasto ima djece koja odrastaju u luksuzu, a s druge strane djeca umiru od gladi. Da imam para ko Kylie, pola bih donirala gladnoj djeci

  2. Slažem se da ne treba da se razbacuje parama, StormyWorld je bio stvarno bajkovit, ali mislim da taj novac može na lepši i bolji način da se iskoristi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.