Kylie Jenner zaštitila svoju dvosekundnu pesmu, pravi kolekciju!

Kylie Jenner uvek nađe način da napravi biznis od svega i uz to uzme veliku količinu novca, a upravo je isti slučaj i sa frazom “Rise And Shine” koju je otpevala prošle nedelje u dve sekunde i već zarađuje novac od nje! Doprinos svemu je kasnije dala i Ariana Grande koja je na neki način obradila dvosekundnu pesmu Kylie Jenner, da je čitav događaj inspirisao Kylie da zapravo zaštiti ovu frazu i koristi je za neku od svojih kolekcija u budućnosti!

Kako prenosi The Blast, Kylie je već predala svu potrebnu dokumentaciju kako bi zaštitila ovu senzacionalnu frazu koju je pevala ćerkici Stormi i time izazvala velik pažnju publike po društvenim mrežama. Sudeći po dokumentaciji, fraza će biti upotrebljena za liniju odeće i kozmetike, a sve je već počelo od duksa koji košta skromnih 65 dolara i svi su već rasprodati iz Kyline online prodavnice!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Kylie Jenner

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Kylie Jenner već zarađuje novac od svoje dvosekundne pesme!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.