“Sve ovo imaš kod kuće?” Kylie Jenner ismevana zbog videa “kućnog” treninga!

Celih godinu dana borimo se sa korona virusom, a interesantno je kako su “obični ljudi” često kritikovali zvezde kada pozivaju da ostanemo kod kuće jer to rade i oni – njihove kuće, složićete se, ne mogu da se porede sa onima u kojim mi provodimo vreme! To je još jednom pokazala Kylie Jenner, koja stvarno ne mora uopšte da napusti kuću jer svu zabavu ima unutar nje, a iz kuće ne mora da izađe čak ni da trenira u originalnom okruženju, jer njene sprave toliko su profesionalne da su bolje nego u teretani!

Naime, Kylie je aktivna i redovno trenira iako je odlazak u teretanu pomalo rizična stvar u ovo doba – to je zato što ona svu potrebnu opremu ima kod kuće! To je pokazala na delu ponovo, objavivši nekoliko videa uz opis “kućni trening”, a opis je jako razbesneo javnost.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KARDASHIAN NEWS (@kardashianvideo)

“Ti ovo zoveš kućnim treningom? Bukvalno imaš sve što ima obična teretana, ponašaš se bahato” najviše je komentara ispod ove objave. Kućni trening zaista podrazumeva vežbice sa najmanjim mogućim instrumentima koje i običan narod može da priušti, a Kylie ima i više od pokretne trake, pa je nazivanje ovog treninga “kućnim” razljutilo ljude.

Pročitajte još  Iskrena Kendall Jenner: Jako mi je čudno što Kylie ima bebu!

Da sve bude još gore, mnogi kažu i da Kylie “lažno” poziva na vežbe, jer je veći deo njene figure stečen plastičnim operacijama a ne pravim treningom. Slažete li se? Kylie je, naravno, ponovo ignorisala sve komentare i nije se oglasila!

Kylie je taman imala period kada je nailazila na manje kritika – ovih dana njen sadržaj na društvenim mrežama bio je krajnje zabavan pa je čak rangirala hranu iz McDonald’sa, a kritike bile su rezervisane više za njenu sestru Kendall, koja ne prestaje da se “bruka” sa stalnim fotošopovanjem fotografija.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Kylie Jenner

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Novi detalji: Kylieni prijatelji od sredine leta znaju za njenu trudnoću!

One thought on ““Sve ovo imaš kod kuće?” Kylie Jenner ismevana zbog videa “kućnog” treninga!

  1. e ovo je stvarno preterivanje i ljubomora.. "kucni" jer ga u kuci radi. ima se moze se, pa ko ne bi ovo zeleo umesto zagusljive teretane

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.