Skroz je drugačija: Tini Stoessel drastično izmenila izgled!

Martina Stoessel i dalje je aktuelna zahvaljujući odličnom albumu “Tini Tini Tini” koji je objavila prošle godine, a šuška se i da je započela saradnju sa Alfredom Floresom, velikim imenom na američkom tržištu – Alfredo je objavio nekoliko fotki Tini, koje su već priuvkle dosta pažnje javnosti! Ipak, ništa nije toliko pažnje privuklo kao Tinin najnoviji stajling, koji čini da izgleda skroz neprepoznatljivo!

Naime, Tini je novu fotku novog imidža objavila juče, a ona je već pregledana više od dva i po miliona puta! U pitanju je, zapravo, video na kom vidimo njene nove šiške, a na Twitteru nas je upozorila da je “napravila veliku promenu” pre nego što ju je podelila sa svetom – kako vam se dopadaju i da li vam se čini da su skroz promenile Martinin lični opis?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by tini (@tinistoessel)

Pevačica je trenutno u Los Anđelesu i pretpostavlja se da snima novi materijal za muziku, a čini se da je američki ambijent dosta uticao na njen stajling. Pevačica sveže objavljuje fotke na kojima izgleda jako trendi, a i nova frizura učinila je da izgleda drugačije!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by tini (@tinistoessel)

Ipak, Tini pokazuje na Instagramu da nije došla u Los Anđeles samo da prošeta nove stilove, već i da zaista radi na muzici – ova fotka očito je snimljena u muzičkom studiju, tako da se nešto ozbiljno kuva:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by tini (@tinistoessel)

U međuvremenu, dok radi na novoj muzici i šeta se po slavnim ulicama, ona koristi priliku i da boravi na plaži i uhvati malo sunca. Jedva čekamo da vidimo kakvu je to novu muziku pevačica spremila, i da li nam konačno stiže više pesama na engleskom!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by tini (@tinistoessel)

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Savršeno: "It's A Lie" Tini i The Vampsa debitovao na televiziji u akustičnom izdanju!

Foto: Instagram/Martina Stoessel

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

3 thoughts on “Skroz je drugačija: Tini Stoessel drastično izmenila izgled!

  1. Vatreni sam Tinista, ali, tbh, uopšte mi se ne sviđa nova frizura 😀 Razumem da je htela da isproba nešto novo i da promeni stil, i sasvim je podržavam u tom smislu. Kosa bar brzo raste 😂

    1. I meni je smesno iskreno…svaka vest o Tini ista, a ni ne znaju da se vratila u Buenos Aires…hit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.