Pametnija od Kendall: Kylie Jenner najlakše pada karantin!

Kylie Jenner je novonastalom situacijom sa korona virusom pokazala da ipak spada u mudrije zvezde i poštuje pravila koja su izdata, tako da se ona pridržava karantina i čuva sebe, pa i druge građane – isto čine i Ariana Grande, Lady Gaga, Taylor Swift, Justin Bieber i druge zvezde koje su se oglasile i pozvale ostale građane da budu pametni i samoizoluju se zarad svih nas!

I dok se njena sestra Kendall ponaša neodgovorno i pokazuje nam kako ne treba da se ponašamo za vreme korone, jer se vozi svojim automobilom i to još u društvu, Kylie je dosta pametnija sestra i ne napušta svoju kuću! Kylie je zapravo napisala na društvenim mrežama da za nju ovo nije nikakav udarac, jer je karantin za nju bio obavezan dok je od javnosti krila trudnoću: “Za ovo me je pripremila trudnoća, ni tad nisam mesecima napuštala kuću” poručuje Kylie. Ona i njena ćerka Stormi u ovim danima će sigurno uživati, jer Kylie kao milijarderka ima u svojoj kući sve što joj je potrebno, a Stormi ovih dana rado gleda fillmove – posebno ju je oduševio “Frozen 2”, kako Kylie otkriva.

Kylie je pozvala i ceo svoj fandom da se ponaša kao ona i da se samoizoluje: “Nadam se da ste svi dobro. Jako je važno da sada ostanete svi u samoizolaciji da bismo bili sigurni da ne ugrožavamo sebe ili nekoga ko ne bi mogao da izdrži ovaj virus” napisala je Kylie mudro – ona u porodici zapravo ima starije ljude koji bi zbog korona virusa mogli biti u životnoj opasnosti, a pod tim naročito mislimo na njenu 85-godišnju baku i mamu Kris koja ima 64 godine.

Pročitajte još  Zapravo su nerazdvojni: Kylie Jenner demantuje tračeve da se Travis Scott iselio iz njene kuće!

Za razliku od Kendall, njena koleginica iz sveta modelinga Gigi Hadid poziva na odgovorno ponašanje i naročito osuđuje one koji kupuju zalihe maski za sebe, jer su one potrebne doktorima. Još jedan loš primer je nažalost Vanessa Hudgens, koja se žali što mora da bude u karantinu i u svom Instagram Liveu uopšte ne pazi šta priča. Poslušajte samo zvezde koje vam poručuju da ostanete kod kuće!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Kylie Jenner

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Preterala je: Zašto Kylie Jenner gubi Instagram followere?!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.