Pametnija od Kendall: Kylie Jenner najlakše pada karantin!

Kylie Jenner je novonastalom situacijom sa korona virusom pokazala da ipak spada u mudrije zvezde i poštuje pravila koja su izdata, tako da se ona pridržava karantina i čuva sebe, pa i druge građane – isto čine i Ariana Grande, Lady Gaga, Taylor Swift, Justin Bieber i druge zvezde koje su se oglasile i pozvale ostale građane da budu pametni i samoizoluju se zarad svih nas!

I dok se njena sestra Kendall ponaša neodgovorno i pokazuje nam kako ne treba da se ponašamo za vreme korone, jer se vozi svojim automobilom i to još u društvu, Kylie je dosta pametnija sestra i ne napušta svoju kuću! Kylie je zapravo napisala na društvenim mrežama da za nju ovo nije nikakav udarac, jer je karantin za nju bio obavezan dok je od javnosti krila trudnoću: “Za ovo me je pripremila trudnoća, ni tad nisam mesecima napuštala kuću” poručuje Kylie. Ona i njena ćerka Stormi u ovim danima će sigurno uživati, jer Kylie kao milijarderka ima u svojoj kući sve što joj je potrebno, a Stormi ovih dana rado gleda fillmove – posebno ju je oduševio “Frozen 2”, kako Kylie otkriva.

Kylie je pozvala i ceo svoj fandom da se ponaša kao ona i da se samoizoluje: “Nadam se da ste svi dobro. Jako je važno da sada ostanete svi u samoizolaciji da bismo bili sigurni da ne ugrožavamo sebe ili nekoga ko ne bi mogao da izdrži ovaj virus” napisala je Kylie mudro – ona u porodici zapravo ima starije ljude koji bi zbog korona virusa mogli biti u životnoj opasnosti, a pod tim naročito mislimo na njenu 85-godišnju baku i mamu Kris koja ima 64 godine.

Pročitajte još  Hirurg otkriva koje plastične operacije je radila Kylie Jenner, a lista nije mala

Za razliku od Kendall, njena koleginica iz sveta modelinga Gigi Hadid poziva na odgovorno ponašanje i naročito osuđuje one koji kupuju zalihe maski za sebe, jer su one potrebne doktorima. Još jedan loš primer je nažalost Vanessa Hudgens, koja se žali što mora da bude u karantinu i u svom Instagram Liveu uopšte ne pazi šta priča. Poslušajte samo zvezde koje vam poručuju da ostanete kod kuće!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Kylie Jenner

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.