A vredna je 900 miliona: Kylie Jenner traži da joj se sudi kod kuće jer joj je skupo da ide za Njujork!

Često kažu da su mnogi bogati ljudi zapravo štedljiviji od nas običnih smrtnika, a Kylie Jenner možemo uzeti kao primer te teorije! Iako je ona ta koja je na optuženičkoj klupi, i iako je “teška” 900 miliona dolara, rijaliti zvezdi nije bio problem da od sudije traži da se suđenje izmesti iz Njujorka u Los Anđeles, pošto njoj tako više odgovara!

Kylie je inače tužena zbog iste stvari koju rade svi Jenneri i Kardashiani – krađe tuđih ideja, a u ovom slučaju, radi se o njenoj liniji senki. Naime, jedna druga kompanija tužila ju je za kopiranje njihove linije koju su izbacili 10 meseci ranije! Međutim, Kylie to mnogo ne brine, pa preko svojih advokata traži ili da se suđenje odbaci ili da se premesti u Los Anđeles, da ona ne bi gubila mnogo vremena i novca za čitavu stvar, ne shvatajući da je država ta koja određuje pravila, a ne ona.

Kylie se inače brani da ništa nije kopirala, već da sad na svetu postoji toliko kozmetičkih proizvoda da je gotovo nemoguće da jedan proizvod po nečemu ne liči na neki drugi, a isto tako, ona navodi i da kompanija koja je tuži nije izmislila ništa novo, već da takođe koristi neke stare ideje. Prognoze govore da će suđenje trajati tokom čitave 2019. godine, a možda i duže.

Pročitajte još  Impresivan broj! Pogledajte kojih devet slika su najpopularnije na Instagramu Kylie Jenner!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Kylie Jenner

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on “A vredna je 900 miliona: Kylie Jenner traži da joj se sudi kod kuće jer joj je skupo da ide za Njujork!

  1. Mislim da ih nije iskopirala. Danas postoji mnogo slicnih stvari, sto onda znaci da su sve kopije?? Ne bih rekla…

  2. Škrtica, što reći i šta se od ovakve može očekivati… Ništa čudno, ipak je ona Jenner, a sestra Kardashiana heh

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.