Kylie Jenner: Bolje da mi partner ćuti tokom odnosa, nego da ima čudan akcenat!

Kylie Jenner je već pričala kako joj karantin uopšte ne pada teško, a na Instagramu često postavlja i interesantne objave u kupaćem kostimu pored bazena i trudi se da uživa u svakom danu maksimalno. Zato Kylie kao i ostatak sveta provodi još više vremena na Instagramu nego inače, a zvezde često organizuju i Instagram Live, kao što je to učinila njena drugarica Stassie Karanikolaou!

Kylieina drugarica Stassie je imala jako zanimljiv razgovor s njom u igri “Would you rather” odnosno “Šta bi radije”, a sve je postalo još interesantnije kad su se devojke uhvatile jedne eksplicitne teme! “Da li bi radije da ti partner ima čudan akcenat tokom odnosa ili da ćuti?” upitala ju je drugarica, a Kylie je odgovorila: “Radije bih da ćuti sve vreme, apsolutno! Ne bih mogla da podnesem čudan akcenat” rekla je Kylie.

Kylie je imala potrebu i da objasni dublje o čemu se radi! “Kad bi prirodno imao čudan akcenat, onda bi bilo OK. Nije problem ako ima akcenat. Ali ako krene čudno da priča dok smo intimni, krene čudno da priča… definitivno ne” kaže ona.

Devojke se ni tu nisu zaustavile sa intrigantnim pitanjima, pa je Stassie sledeće pitanje takođe zakuvala! “Da li bi radije išla u donjem vešu u supermarket ili sa igračkom za odrasle?” Kylie je odabrala sigurniju varijantu, donji veš! “Definitivno donji veš jer to radimo svakako” našalila se ona.

Pročitajte još  Travis Scott bi da viđa druge devojke, ali da mu Kylie bude u rezervi!

Jedno od finalnih pitanja takođe je jako zanimljivo, doduše ne tako neuobičajeno kao prethodna: “Da li bi radije pokazala nekome svoju istoriju Google pretrage ili da ne koristiš telefon nikada više?” upitana je Kylie. “Ako bi 160 miliona ljudi videlo šta kucam, bolje da ne koristim nikad više telefon, jer nekad tražim jako čudna s*anja na Googleu” priznaje Kylie, ali to ponekad radimo svi, zar ne?

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Kylie Jenner

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.