Sumanuto: Torbice Stormi Webster skuplje od nečije životne zarade!

Znamo da je Kylie Jenner bezobrazno bogata i novac koji ona trenutno poseduje u nekim porodicama ne bi mogao da se potroši generacijama. Međutim, Kylie mnogo svog novca troši na “investiranje” u pomalo čudnu kategoriju, ručne torbe. Ovo nije prvi put da čujemo za ovakvu vrstu investicije jer i youtuber Jeffree Star takođe ima pozamašnu kolekciju torbi, koje će za nekoliko godina vredeti višestruko više nego danas.

Ukoliko pratite Kylie na Instagramu, imali ste priliku više puta da vidite njen čuveni “ormar za torbe”, u kome se nalazi bezbroj Hermès Birkin torbi, Chanelovih unikatnih komada, Fendi, Louis Vuitton i ostalih luksuznih brendova. Cene nekih torbi kreću se od 1500-25000 američkih dolara! Kylien dizajner interijera, Martyn Lawrence-Bullard je prošle godine za People magazin izjavio da Ky poseduje preko 400 brendiranih torbi i da na neke od njih gleda kao na mudre investicije. U avgustu 2018. godine Kylie je otkrila da ima poseban ormar za sportsku odeću, svakodnevnu odeću, VIP sobu, sobu za torbe, pa čak i posebnu personalizovanu svlačionicu.

View this post on Instagram

💗💄👛✨

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

Njena kolekcija je toliko vredna da trenuno uopšte ne možemo da procenimo njenu približnu vrednost. U avgustu 2018. kada je snimila ormar sa torbama, vrednost se procenila na više od milion dolara, a sada, dve godine kasnije, ona se možda i utrostručila! Njena dvogodišnja ćerkica Stormi takođe je krenula majčinim stopama, pa sada poseduje torbe u vrednosti preko 30 000 dolara! Znamo da joj je za prvi rođendan DJ Khaled poklonio prvu Chanel torbicu, a tetka Khloe Kardashian nedavno joj je poklonila Louis Vuitton personalizovanu torbu sa oslikanim likovima iz filma “Trollz”. Takođe je dobila i Hermès Kelly torbu u vrednosti preko 20 000 dolara, a od tate Travisa Scotta Louis Vuitton torbicu, koja košta nešto više od 2500 dolara. Ne znamo da li Kyliena mezimica poseduje još neke komade koje još nije pokazala, ali da li je normalno da dete poseduje nešto toliko skupo, čak i ako je dete milijardera, to je na vama da procenite.

Pročitajte još  Ovo ćete želeti: Kylie Jenner najavila novi lip kit koji će vas oduševiti!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja. Studira psihologiju i kreativno pisanje na Seton Hall univerzitetu u New Jerseyu. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.

One thought on “Sumanuto: Torbice Stormi Webster skuplje od nečije životne zarade!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.