Famoza, Nenad Ulemek i srpski Swiftieji u zajedničkoj akciji: Pogledajte video “All You Have To Do Is Stay Home”!

U doba korona virusa najvažnije je da se preko društvenih mreža svi držimo zajedno i ostanemo kod kuće – sve ovo zvuči kao savršena prilika da se napravi zajednički video u kome ćemo zajedno pevati, veseliti se i podeliti to sa svetom. Upravo to smo učinili zajedno sa preko 30 Swiftieja koji su na ideju stranice Taylor Swift Serbia zapevali hit “All You Had To Do Was Stay”!

Naime, pre nekoliko dana devojke sa stranice Taylor Swift Serbia zagonetno su upitale pratioce umeju li da pevaju, a nedugo zatim objavile su na Instagramu i konačnu ideju – da se snimimo kako pevamo pesmu “All You Had To Do Was Stay” sa albuma “1989” kojom ćemo poručiti kako je važno da u ovim trenucima ostanemo kod kuće.

Među vama poznatim facama u videu možete videti slavnog jutjubera Nenada Ulemeka koji je poznat kao veliki Swiftie! On je bio veseo i zabavan kao i uvek, a poznata vam je i članica naše redakcije Valentina Krstić koju možete videti u nekoliko kadrova sa “Delicate” majicom i dugom plavom kosom.

Pročitajte još  Pink promenila mišljenje: Žao mi je što sam podržavala Taylor Swift!

Video su “režirale” devojke sa Taylor Swift Serbia koju su se našalile da su imale osećaj da su muzički producenti dok su uklopile naše glasove! Složićemo se da je video jako profesionalan, a vi nam obavezno pišite svoje utiske u komentarima!

Autor: Famoza.net

Foto: Taylor Swift Serbia

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

2 thoughts on “Famoza, Nenad Ulemek i srpski Swiftieji u zajedničkoj akciji: Pogledajte video “All You Have To Do Is Stay Home”!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.