Kim i Kylie vulgarnom fotkom potvrdile da im parfem izlazi isti dan kad i album Taylor Swift

Verovatno nimalo slučajno, Kylie Jenner i Kim Kardashian objaviće 23. avgusta svoj zajednički parfem pod nazivom KKW X Kylie, i to na dan kad i Taylor Swift objavljuje svoj album “Lover”. Kylie i Kim sve su to potvrdile na Instagramu i to fotkom koja izaziva zgražavanje njihovih fanova.

“Mislili ste da smo zaboravili na vas?”, piše Kim u Instagram objavi. “KKW X Kylie parfem stiže 23. avgusta.” Ono što se nikome nije svidelo jeste ponašanje Kylie Jenner koja nailazi na osude i ismevanje jer je pokazala srednji prst. “Budite bolji primer devojke. Mislim da umete bolje od ovoga, zaista. Mnogi se ugledaju na vas. Prava šteta, srednji prst”, jedan je od komentara, dok drugi kažu da je ovo verovatno “nagrada” svima koji su ih učinili bogatima.

Ovako nezrelo ponašanje za jednu majku nije neobično u Holivudu, a iako nema sumnje da će Kylie tvrditi da nije htela nikog da uvredi, definitivno nije bilo potrebe da to radi.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Kylie Jenner

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Kylie i Kendall ponovo optužene da bezobzirno kradu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.