Kylie Jenner vas poziva da zavirite u jednu od svojih luksuznih kuća! (video)

Kylie Jenner je bila baš raspoložena, pa je u ponedeljak na svom Instagramu otvorila vrata jedne od svih kuća i pokazala nam kako živi. Po onome što nam je prikazala, čini se da baš uživa!

Ponedeljak je inače bio Praznik rada u Americi (da, ne slave ga kao mi, 1. maja!), a u videu je primećujemo kako izlazi na svoj veliki balkon a odatle nam prikazuje svoj dom vredan više miliona dolara, a koji obuhvata uređene terene, bazene, teniske terene i još mnogo, mnogo toga.

Kylie je inače daleko najbogatija mlada zvezda – koliko god to čudno zvučalo, sve ono što su stvorile Taylor Swift, Justin Bieber, Selena Gomez, Ariana Grande ili Demi Lovato je samo mrvica naspram 900 miliona dolara koliko je “teška” Kylie! Ona je pritom još uvek jedini vlasnik svoje kozmetičke kompanije i vrlo brzo će preći i granicu od milijardu dolara!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Kylie Jenner

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Kylie Jenner šminka Kendall u novoj epizodi "Keeping Up With The Kardashians"!

2 thoughts on “Kylie Jenner vas poziva da zavirite u jednu od svojih luksuznih kuća! (video)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.