Serija “Kidding” se vraća sa novm sezonom, pridružuje im se Ariana Grande!

Popularna američka serija “Kidding” nakon uspešne prve sezone vraća u novembru ove godine sa novom, drugom sezonom, a pravo osveženje za sve biće prisustvo jedne od trenutno najpopularnijih pevačica i glumica sveta, Ariane Grande! Dok je zvezda serije, Jim Carrey imao samo reči hvale za Ari nakon što je dobio priliku da sarađuje sa pevačicom!

Ari u videu možete videti u zelenim tonovima sa krilima na leđima koji imaju motive krastavaca i bez problema možete zaključiti da je ona u ulozi vile u ovoj seriji! “Ona je jedinstvena umetnica. Ona ima dar. Ona ima nešto i radi to poput magije,” prokomentarisao je Jim nedavno.

“Kada otvori usta i peva, to je magično. Divno je otkriti da je ona sjajna osoba,” dodao je on. “Ona tako igra i spremna je da to uradi. Stavila se na mesto da samo bude blesava, nevina i zabavna i ona je samo dah svežeg vazduha,” objasnio je Jim dodajući da je upoznavanje Ari najposebnije iskustvo u njegovom životu i da je veoma zahvalan što je deo istog projekta kao ona.

Autor: Famoza.net
Foto: YouTube Screenshot

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Dove Cameron presrećna: Upoznala sam Arianu Grande, predivna je!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.