Kylie Jenner slikom svojih grudi ohrabrila žene širom sveta!

U ovo doba je možda i najteže biti žena sa nesavršenostima na koži, jer mediji i javnost nas uče da moramo izgledati savršeno od glave do pete. To čini velike probleme za mnoge žene, naročito jer i zvezde svojim fotografijama “nabijaju komplekse” ženama, jer su one uvek savršeno skockane i ništa ne fali njihovoj koži (međutim, one se previše podvrgavaju fotošopu, ne zaboravite to). Tome mnogo doprinosi i porodica Kardashian-Jenner, ali Kylie Jenner je odlučila da ovaj put napravi pametniji korak na svom Instagramu!

Naime, Kylie se u karantinu dosta slikala i često postavlja fotke u kupaćem kostimu u kom se svakako vidi njeno telo onakvo kakvo jeste kada ne koristi fotošop, ali njena poslednja fotka privukla je pažnje više nego bilo koja druga! Na slici koju vidite kada uđete u tvit ispod možete u krupnom planu videti Kylieine ogromne grudi, ali na njima su uočljive i strije, česta pojava na koži kod žena, koja čini da mnoge žene budu nesigurne, ali Kylie je poručila da to ne treba da bude problem!

“Konačno se osećam kao normalno ljudsko biće kad vidim da i Kylie ima strije na grudima” napisala je ova korisnica Twittera. Svi su srećni što je Kylie pokazala da možemo biti lepi i sa nesavršenostima.

Pročitajte još  Neprepoznatljiva: Kylie Jenner objavila svoje stare slike pre operacija!

Kylieina ćerka Stormi je inače jako porasla i to vidimo na novijim fotkama, a Kylie uživa u njenom odrastanju i često je snima za Instagram, gde smo mogli videti i kako Kylie testira Stormino strpljenje, jer je ispred nje stavila slatkiše, ali ju je zamolila da sačeka da se ona vrati iz kupatila i da joj da proba! Stormi je sačekala, tako da njena samokontrola je odlična!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Kylie Jenner

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Glasine nisu tačne: Kylie Jenner ipak nije ponovo trudna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.