Khloe Kardashian o Tristanu Thompsonu: Moje srce jednostavno pripada njemu!Iako je Tristan Thompson prevario Khloe više puta i javno je ponizio, ona otvara dušu o svojim osećanjima prema njemu, koja nisu nijednog trenutka nestala.

Khloe je objavila Instagram Story sa citatom koji vrlo očigledno govori o njenoj vezi sa Tristanom. „Stvar je u tome koga tražiš u prostoriji punoj ljudi. Tu tvoje srce pripada“ napisano je na slici, čime je Khloe potvrdila da još uvek voli Tristana, sa kojim ima i ćerku True koja je napunila mesec dana.

Ipak, ovakva odluka uopšte nije podržana u porodici Kardashian, iako su svi njeni članovi upleteni u „razne“ komplikovane veze. „Porodici se Tristan uopšte ne dopada. Zbog njega nisu došli da vide Khloe već nedeljama, on je stvorio pometnju“ otkriva izvor, koji kaže da je Khloe u ovom momentu ipak srećna osoba, zadovoljna svojim životom i da se ponovo vraća na treninge.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Khloe Kardashian

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  "Zaboravljeni" Jenner i dalje ignorisan od ostatka familije

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.