Khloe Kardashian javno optužila Jordyn Woods da laže, još uvek štiti Tristana!

Bura u porodici Kardashian se ne stišava kada je u pitanju skandal sa Jordyn Woods koja se u petak obratila javnosti u nadi da će barem malo smiriti situaciju i dokazati da joj je stvarno žao za sve što se dogodilo, međutim Khole Kardashian nije prešla preko tih priča i odlučila je da se i ona glasi na Twitteru povodom izjava Jordyn u emisiji Red Talk Table, Jada Pinkett Smita koja je emitovana uživo na Facebooku!

Nekoliko minuta po završetku emisije oglasila se Khloe putem Twittera rečima: “Zašto lažeš Jordyn? Ako pokušavaš da spaseš sebe putem javnosti, pored toga što si me zvala privatno kako bi se prvo izvinila, najpre budi iskrena sa svojom pričom.” “Inače, ti si razlog zbog kog mi se porodica raspala,” dodala je Khloe. Neki fanovi su onda skrenuli pažnju Khloe da Jordyn nije baš za sve kriva, već da je i Tristan kriv koliko i ona.

Khloe je onda u drugom Twittu izjavila da se slaže sa tim da je Tristan kriv koliko i Jordyn, ali da je razlika u tome što on nije lagao u javnosti. “Tristan je podjednako kriv, ali on je otac mog deteta” započela je ona. “Bez obzira šta mi je uradio, neću to učiniti svojoj ćerki. On se bavi situacijom privatno. Ako bi Tristan javno lagao o onome što se dogodilo, onda bih se i ja javno obratila njemu,” zaključuje Khloe. Čitav Kardashian Jenner klan je otpratio Tristana i Jordyn sa Twittera, a njima se pridružila i Kris Jenner, međutim jedno Kylie još uvek nema komentar na to što jedina prati Jordyn na ovoj društvenoj mreži. Izgleda da se Kylie nalazi u nezgodnoj situaciji gde bira da li će odbaciti najbolju prijateljicu ili ne.

Pročitajte još  Kylie Jenner ima nove tragove na Snapchatu, fanovi uvereni da najavljuje rođenje devojčice!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Khloe Kardashian

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.