Ona ga definitivno ne podnosi: Kim Kardashian otpratila Tristana Thompsona na društvenim mrežama, on uzvratio!Iako Khloe Kardashian svom dragom toleriše prevare i poniženja, Kim Kardashian ne želi da stvara sliku da se ona sa Khloeinom odlukom slaže!

Kim Kardashian i Tristan Thompson nisu morali ništa da izjavljuju kada je njihov odnos u pitanju – Kim je bez ikakvih reči otpratila Tristana juče ujutru, a on je uradio isto sa njenim nalogom. Ipak, izgleda da je Kim želela da se skandal slegne pa tek onda da odreaguje, jer skandali sa njenom sestrom Khloe i ocem njenog deteta traju još od sredine aprila, a Kim je čekala poslednji dan meseca da pokaže nezadovoljstvo i do juče je sve vreme pratila Tristana.

Interesantno, Tristan ne pravi prvi korak kada je u pitanju otpraćivanje drugih članova porodice, jer on još uvek prati Kris, Kylie, Kendall, Kourtney pa i samu Khloe, a one prate njega takođe. Kim je za sada jedina koja je pokazala da se sa ovim ne slaže, a u Ellen Showu je posebno pričala o ovom događaju pre nekoliko dana. „Ne znam ni kako da objasnim ovu komplikovanu situaciju. Samo znam da navijamo za Khloe i uvek ćemo, ona je hrabra“ rekla je Kim.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Kim Kardashian

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Kanye West pričao o razvodu sa Kim Kardashian na početku predsedničke kampanje!

One thought on “Ona ga definitivno ne podnosi: Kim Kardashian otpratila Tristana Thompsona na društvenim mrežama, on uzvratio!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.