Ona ga definitivno ne podnosi: Kim Kardashian otpratila Tristana Thompsona na društvenim mrežama, on uzvratio!Iako Khloe Kardashian svom dragom toleriše prevare i poniženja, Kim Kardashian ne želi da stvara sliku da se ona sa Khloeinom odlukom slaže!

Kim Kardashian i Tristan Thompson nisu morali ništa da izjavljuju kada je njihov odnos u pitanju – Kim je bez ikakvih reči otpratila Tristana juče ujutru, a on je uradio isto sa njenim nalogom. Ipak, izgleda da je Kim želela da se skandal slegne pa tek onda da odreaguje, jer skandali sa njenom sestrom Khloe i ocem njenog deteta traju još od sredine aprila, a Kim je čekala poslednji dan meseca da pokaže nezadovoljstvo i do juče je sve vreme pratila Tristana.

Interesantno, Tristan ne pravi prvi korak kada je u pitanju otpraćivanje drugih članova porodice, jer on još uvek prati Kris, Kylie, Kendall, Kourtney pa i samu Khloe, a one prate njega takođe. Kim je za sada jedina koja je pokazala da se sa ovim ne slaže, a u Ellen Showu je posebno pričala o ovom događaju pre nekoliko dana. „Ne znam ni kako da objasnim ovu komplikovanu situaciju. Samo znam da navijamo za Khloe i uvek ćemo, ona je hrabra“ rekla je Kim.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Kim Kardashian

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Kim Kardashian ne zna šta da radi zbog Kanyeove želje da postane predsednik Amerike

One thought on “Ona ga definitivno ne podnosi: Kim Kardashian otpratila Tristana Thompsona na društvenim mrežama, on uzvratio!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.