Khloe Kardashian dobila dete, pozvala svog nevernog dečka da prisustvuje porođaju!

Khloe Kardashian porodila se u četvrtak oko podneva a današnji mediji najviše pažnje obraćaju na činjenicu da je tokom tog čina sa njom u sali bio i njen dečko Tristan Thompson koji je mesecima vara sa veilkim brojem drugih devojaka.

Iako su se pojavili brojni dokazi koji su Tristana osramotili, Khloe je tražila da i on dođe u bolnicu gde su još bile samo njene sestre, mama i najbolja drugarica. Sve ovo još više čudi kad se zna da je Khloe porođaj počeo od šoka kad je videla kako je sve vreme bila varana.

Mediji danas ukazuju da je Khloe sama kriva za sve što joj se dešava jer je Tristan uvek imao reputaciju ženskaroša, a interesantno je da je zbog rijaliti zvezde ostavio svoju devojku koja je u tom momentu već bila u dubokoj trudnoći, a koja mu je kasnije rodila sina. No, zašto očekivati da kod Kardashiana bilo šta bude normalno?

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Khloe Kardashian

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  I očekivali smo nešto čudno: Khloe Kardashian otkrila ime svoje bebe!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.