Ponovo u studiju: Victoria Justice radi na svom debi albumu!

Napokon! Victoria Justice je odlučila da napravi novi korak i zakorači ozbiljnije u muzičke vode – vreme je za njen debi album!

Vic je na Instagramu objavila fotku gde se jasno vidi da je trenutno u studiju, a to znači da je verovatno vreme da po prvi put poradi na svojim pesmama. Pored Vic na slici se nalazi Nasri Atweh iz benda MAGIC!, a sudeći po emodžijima, on i Victoria su se našli da pišu pesme!

Kako piše Idolator, Victoriji Justice ovo je savršena prilika da se napokon pokaže, jer i njene pesme snimane za serije su bile sjajne – Vic je prvi put zapevala u pesmi „Gold“ nakon koje je najavljivala svoj album, koji je „krajnje ličan i 100% je opisuje“, ali nažalost taj album nikada nije izašao. Vreme je da se ova greška ispravi!

📝🎶♥️ @nasrifrommagic 📷: @jv.sls

Објава коју дели Victoria Justice (@victoriajustice) дана

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Victoria Justice

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Mina nam šalje kviz o Victoriji Justice!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.