Sestre pomažu: Sve vidljivije da se Kylie i Khloe spremaju za bebe!

Iako ni Kylie Jenner ni njena sestra Khloe Kardashian nisu potvrdile da su trudne, svi svetski mediji tu već vestu uzimaju zdravo za gotovo a svakog dana iz slavne porodice cure informacije o svemu.

Kako danas piše časopis People a prenosi i Cosmopolitan, Khloe i Kylie već dosta dugo znaju da su trudne ali tek sad se psihički pripremaju za to da će postati mame. Obe sad planiraju kako će im izgledati dečije sobe a Kim i Kourtney im pomažu u tome. Sve sestre su jako uzbuđene a i Kris pomaže”, tvrdi jedan izvor.

“Khloe trenutno traži i kuću sa svojim dečkom i srećni su što će načiniti korak napred. Čitava porodica im pruža podršku. Sa druge strane, Kylie i dalje ne želi da se eksponira. Iako je ovo vrlo uzbudljivo vreme za nju, ona želi privatnost i čini sve da bi bila što dalje od očiju javnosti. Obilaze je prijatelji kako bi imala društvo a tad stalno priča o bebi. Već kupuje stvari za nju kao luda!”, tvrdi isti insajder.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Moć transformacije! Čuvena mejkap artistkinja ti pokazuje kako da se "prerušiš" u Kardashijanke!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.