Sestre pomažu: Sve vidljivije da se Kylie i Khloe spremaju za bebe!

Iako ni Kylie Jenner ni njena sestra Khloe Kardashian nisu potvrdile da su trudne, svi svetski mediji tu već vestu uzimaju zdravo za gotovo a svakog dana iz slavne porodice cure informacije o svemu.

Kako danas piše časopis People a prenosi i Cosmopolitan, Khloe i Kylie već dosta dugo znaju da su trudne ali tek sad se psihički pripremaju za to da će postati mame. Obe sad planiraju kako će im izgledati dečije sobe a Kim i Kourtney im pomažu u tome. Sve sestre su jako uzbuđene a i Kris pomaže”, tvrdi jedan izvor.

“Khloe trenutno traži i kuću sa svojim dečkom i srećni su što će načiniti korak napred. Čitava porodica im pruža podršku. Sa druge strane, Kylie i dalje ne želi da se eksponira. Iako je ovo vrlo uzbudljivo vreme za nju, ona želi privatnost i čini sve da bi bila što dalje od očiju javnosti. Obilaze je prijatelji kako bi imala društvo a tad stalno priča o bebi. Već kupuje stvari za nju kao luda!”, tvrdi isti insajder.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Ariana Grande obradila dvosekundnu pesmu Kylie Jenner!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.