Karol Sevilla: Telefonom sam otkazala dolazak na Balkan!

Karol Sevilla već nedavno je posredno pričala o tome zašto je otkazala svoju balkansku turneju, a sad je bila i dosta direktnija! Kako ona ističe, jedina prava istina bila je da je ona sama donela takvu odluku, i to samo par nedelja pre nego što je trebalo da poseti nekoliko zemalja našeg regiona.

“Prošle godine trebalo je da počnem turneju, bili smo na samo par nedelja od početka. Ja sam uzela telefona i rekla, ‘Turneja je otkazana, ne želim bilo šta da radim, hoću da se izvučem iz toga’. Prestala sam da održavam moje profile na društvenim mrežama i nestala sam, jednostavno mi se nije radilo. Predala sam se i rekla sam, ‘Ne želim bilo šta drugo da radim, ne interesuje me ni gluma ni pevanje. Istina je bila da sam emotivno bila jako umorna”, priča ona u intervjuu, a prenosi TeleDiario.

“To je bila godina u kojoj sam puno toga naučila i odrastala, a osećala sam se kao pod ključem. Mislila sam da se moje ideje ne poštuju pa sam stala na kraći period da bih znala ko sam, koja je moja publika, kao i kojim temama želim da se bavim, šta želim da pokažem”, dodaje ona. Karol kaže da je za svoju šokantnu odluku imala podršku familije i bliskih prijatelja.

Pročitajte još  Famozi potvrđen dolazak Karol Seville, stižu najvažnije informacije!

Ona kaže da je sad napunila baterija, pa da sprema sprema novi album, ali i da je moguće da će učestvovati i dve serije koje se spremaju za striming platforme poput Disney Plus ili Netflixa. “Oba projekta su namenjena različitoj publici, a odluka koju donosem učiniće me srećnom. Počela sam da učim kako se komponuje muzika i srećna sam što imam sjajne učitelje”, zaključuje ona. Karol je inače započela svoju novu svetsku turneju, ali za sad isključivo obilazi zemlje Južne Amerike i svoj Meksiko. Ona ima planove da se vrati u Evropu, ali nažalost, još uvek nema konkretnih planova.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Karol Sevilla

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Karol Sevilla: Učim na Luninim greškama!

2 thoughts on “Karol Sevilla: Telefonom sam otkazala dolazak na Balkan!

  1. Koja koza… Da sam na vasem mjestu Famozo ja se uopce oko nje me bih trudila. Ocito joj nije stalo… a i nema puno fanova ovdje, ne bi se isplatilo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.