Kako je Karol Sevilla ukazala neviđeno poštovanje Srbiji

Karol Sevilla održaće tokom aprila balkansku turneju u okviru koje će posetiti Rumuniju, Bugasku, Hrvatsku, Sloveniju i Srbiju. Ova poslednja zemlja je najbolji primer da Karol ne dolazi zbog novca i da je spremna da ruši sve stereotipe kad je reč o dolasku mladih zvezda u naš region.

Zašto izdvajamo Srbiju? Zato što je to jedina zemlja od svih u koje Karol dolazi, a gde se “Soy Luna” uopšte nije emitovala! U nekim zemljama već odavno su puštene sve epizode (Slovenija), u drugima se serija prikazuje, a u Srbiji još nije pokazao zdrav razum da to učini, već se vrti jedno te isto skoro po čitavu deceniju. Da mi znamo, nije zabeležen da jedna zvezda dolazi u jednu zemlju u kojoj se ništa što joj do sad radila ne prikazuje!

Drugo, spomenuli smo i da Karol stiže iako uopšte nije dobila poziv organizatora. Iskreni da budemo, uopšte ih ne krivimo, upravo zbog toga što smo rekli – u Srbiji se nigde ne emituje “Soy Luna”. Ipak, Karol želi da se ovo desi, toliko da sama plaća sve troškove hale i bavi se prodajom karata, na sopstveni rizik.

Mi ćemo svim srcem boriti da joj pomognemo narednih meseci u vezi promocije, jer neko ko je spreman da se ovako ponaša prema vama zaslužuje naše ogromno poštovanje i to je ono što ćemo joj i reći ukoliko bude prilike da razgovaramo sa njom. Mi svakako ohrabrujemo sve da dođu da je vide – broj koncerata mladih zvezda raste, ali i dalje ih je toliko malo da ih ne treba propuštati! Plus, znate da će se Famoza potruditi da Karolino gostovanje bude nešto posebno!

Pročitajte još  Karol Sevilla: Velika je odgovornost biti naslednica Martine Stoessel!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Karol Sevilla

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.

5 thoughts on “Kako je Karol Sevilla ukazala neviđeno poštovanje Srbiji

  1. Ona je posebna. Druge zvijezde sa ogromnim dijelom fandoma ne rizikuju jer smo 'siromašan' narod, a ona dolazi zbog nas. Jednostavno je nevjerojatna. Ne krši samo stereotipe o nama i našoj koncertnoj sceni, nego i o njoj samoj, što su je godinama optuživali da je razmažena, umišljena i da joj je stalo sam do novca. Najbolja je ❤️

  2. Znala sam kakva je osoba ali ovome se iskrena da budem nisam nadala.Ne mogu da vjerujem da je to uradila..usrecila me je kao niko a jos sa druge strane ona sada u mojim ocima ima vise nego postovanje jer vjerujem da bi rijetko neka toliko poznata licnost dosla u Srbiju bez poziva bez icega i spremna na rizik.Kapa do poda.

  3. Stvarno je hrabra,nadam se da će koncerti biti rasprodati!
    Ako ste u prilici da dođete,dođite,jer će onda i vaši idoli doći

  4. Stvarno je divna. Oduševljena sam njenom čvrstom stajanju na zemlji. Želim joj svu sreću u daljoj karijeri, stvarno je zaslužila. 💜

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.