Kako je Karol Sevilla ukazala neviđeno poštovanje Srbiji

Karol Sevilla održaće tokom aprila balkansku turneju u okviru koje će posetiti Rumuniju, Bugasku, Hrvatsku, Sloveniju i Srbiju. Ova poslednja zemlja je najbolji primer da Karol ne dolazi zbog novca i da je spremna da ruši sve stereotipe kad je reč o dolasku mladih zvezda u naš region.

Zašto izdvajamo Srbiju? Zato što je to jedina zemlja od svih u koje Karol dolazi, a gde se “Soy Luna” uopšte nije emitovala! U nekim zemljama već odavno su puštene sve epizode (Slovenija), u drugima se serija prikazuje, a u Srbiji još nije pokazao zdrav razum da to učini, već se vrti jedno te isto skoro po čitavu deceniju. Da mi znamo, nije zabeležen da jedna zvezda dolazi u jednu zemlju u kojoj se ništa što joj do sad radila ne prikazuje!

Drugo, spomenuli smo i da Karol stiže iako uopšte nije dobila poziv organizatora. Iskreni da budemo, uopšte ih ne krivimo, upravo zbog toga što smo rekli – u Srbiji se nigde ne emituje “Soy Luna”. Ipak, Karol želi da se ovo desi, toliko da sama plaća sve troškove hale i bavi se prodajom karata, na sopstveni rizik.

Mi ćemo svim srcem boriti da joj pomognemo narednih meseci u vezi promocije, jer neko ko je spreman da se ovako ponaša prema vama zaslužuje naše ogromno poštovanje i to je ono što ćemo joj i reći ukoliko bude prilike da razgovaramo sa njom. Mi svakako ohrabrujemo sve da dođu da je vide – broj koncerata mladih zvezda raste, ali i dalje ih je toliko malo da ih ne treba propuštati! Plus, znate da će se Famoza potruditi da Karolino gostovanje bude nešto posebno!

Pročitajte još  Kviz koji će izazvati mnogo pažnje: Dominik ga je posvetio Karol Sevilli!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Karol Sevilla

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

4 thoughts on “Kako je Karol Sevilla ukazala neviđeno poštovanje Srbiji

  1. Znala sam kakva je osoba ali ovome se iskrena da budem nisam nadala.Ne mogu da vjerujem da je to uradila..usrecila me je kao niko a jos sa druge strane ona sada u mojim ocima ima vise nego postovanje jer vjerujem da bi rijetko neka toliko poznata licnost dosla u Srbiju bez poziva bez icega i spremna na rizik.Kapa do poda.

  2. Stvarno je hrabra,nadam se da će koncerti biti rasprodati!
    Ako ste u prilici da dođete,dođite,jer će onda i vaši idoli doći

  3. Stvarno je divna. Oduševljena sam njenom čvrstom stajanju na zemlji. Želim joj svu sreću u daljoj karijeri, stvarno je zaslužila. 💜

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.