Očekivano: Karol Sevilla otkazala evropsku turneju!

Kako prethodnih nedelja nismo čuli apsolutno ništa o najavljenoj balkanskoj turneji Karol Seville, niti su karte za koncerte u Hrvatskoj, Srbiji i Sloveniji bile u prodaji, bilo je jasno da nešto nije u redu. Organizator iz Rumunije sad je potvrdio da Karol definitivno neće doći, ali navode i da to nije bila njihova odluka.

Kako su se karte za koncert već prodavale u Rumuniji, svima koji su ih kupili biće vraćen novac, što je inače praksa svuda u svetu, pa i kod nas. Govorimo to kako se ne biste plašili da ćete ostati bez novca u slučaju da se nekad desi da koncert zvezda za koje ste kupili ulaznicu ne bude održan.

Lako je rastumačiti ovo kao znak da je Karol ta koja je odustala, i to najverovatnije zbog toga što je potpisala ugovor o učešću u jednom talent šou gde će biti sudija, a koji kreće već 24. marta. Ako je za utehu, organizator ističe da nije odustao od Karol, pa da veruju da će uspeti da pomere ove nastupe za neke druge datume. Ipak, teško je za poverovati da će se to desiti pre jeseni.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Karol Sevilla

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

10 thoughts on “Očekivano: Karol Sevilla otkazala evropsku turneju!

  1. Glupo;( ajde jos da je zbog nekog pametnog razloga ali reality ma molim te ;( koliko razocaranih fanova ! Buuu! Karol krivo radis puno bi nas doslo a reality nas puno nece gledatiii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.