Famozi potvrđen dolazak Karol Seville, stižu najvažnije informacije!

Iako smo vam potvrdili da Karol Sevilla definitivno dolazi u Srbiju i Hrvatsku, prethodnih dana vlada prilična konfuzija jer se o tome uopšte ne piše u našim medijima. Još interesantnije, o tome ne govori ni sama Karol, pa se mnogi pitaju šta se zapravo dešava. Ipak, Famoza ima potvrdu da nam ona sigurno dolazi.

Iz nezvaničnih razgovora sa Halom sportova potvrđene su nam informacije koje su preneli rumunski mediji, a potvrda dolaska u Srbiju ujedno znači da će Karol sigurno doći i u Hrvatsku. Famoza će svakako odmah biti obaveštena kad stignu prve zvanične informacije, a nadamo se da će biti prilike da organizujemo i neke lepe aktivnosti sa Karol.

Očekujte informacije ovih dana jer je to koncerta ostalo tek dva meseca, što znači da karte brzo moraju biti puštene u prodaju. Naša velika želja je da ovi nastupi odlično prođu jer je to veoma važno za muzički imidž Hrvatske i Srbije i dolaske drugih mladih zvezda u skorijoj budućnosti!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Karol Sevilla

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Famoza koncertna anketa počinje u nedelju, koje zvezde želite na listi?

11 thoughts on “Famozi potvrđen dolazak Karol Seville, stižu najvažnije informacije!

    1. Soy Luna se prikazuje u Hr, tako da je uspjeh koncerta, ako sudimo po prodaji Soy Luna proizvoda, zajamcen.

    2. Znam 😅, mislim ne hejtam ju ali nije fer da ona sada dode a recimo selenatori se vec odavno muce jer su veci i stariji fanklubi e mogu se kladiti da nista od toga koncerta a ako da onda ch se bas stvarno i iznenaditi

  1. Koje su sanse da konceet rano pocne?Ja ne zivim u Srbiji a desetog aprila mi je probna mala matura iz srpskog a jedanaestog iz matematike pa nzm hocu li stici da odem i da se vratim

    1. S obzirom da koncert u Rumuniji kreće veoma rano, a u pitanju je vikend, ima velikih šansi da se to desi u Srbiji, Hrvatskoj i ostalim zemljama pošto su koncerti ovde pali radnim danom. Ali, ne zavisi od nas, uskoro ćemo znati više!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.