Karol Sevilla konačno priprema turneju, Balkan ponovo u igri!

Karol Sevilla prošle godine nas je iznenadila, pa razočarala otkazavši svoju balkansku turneju, nakon čega se u potpunosti posvetila jednom talent šou u Meksiku. Ipak, mlada zvezda otkrila je medijima da će ove godine biti drugačije, jer uveliko sprema turneju za koju kaže da će pokriti ceo svet!

To je veoma važno, jer je Karol kao solista do sad nastupa uglavnom po Meksiku, pa ostaje nada da će ona obnoviti planove za Balkan koji su uključivali Srbiju, Hrvatsku i Sloveniju! Kako bi nastup u Srbiji gde se “Soy Luna” nikad nije prikazivala prošao ostaje velika nepoznanica, ali kao što smo davno pisali, Karol je imala želju da da sama dođe, bez posebnog poziva organizatora što je nešto što do sad nismo viđali. To je naravno razlog da od nas zaradi duboko poštovanje, i naravno da bismo sve učinili da joj omogućimo da što više uživa u svom boravku u Srbiji, kao što se svaki put potrudimo oko Marcusa i Martinusa. Ipak, ona nije rekla ništa konkretnije o svojim planovima, pa ćemo morati da sačekamo još malo.

Ova najava koju je dala u intervjuu za Multimedios predstavlja pozitivno iznenađenje, jer se Karol istovremeno ponovo spominje kao sudija u istom talent šou zbog kojeg je i otkazala prethodnu turneju! Ipak, govoreći u novom intervjuu za Noticias de Querétaro ona je još jednom potvrdila da će koncerata biti, iako to predstavlja veliki izazov. “Teško je napraviti prelaz od zvezde dečije serije, i to se mnogim mojim pratiocima ne dopada, ali menjam se malo po malo”, kaže Karol i najavljuje novu pesmu za februar. “Nikad niste spremni za sve životne izazove, ali ako se fokusirate na vaš najveći cilj, onda iz svega toga možete dosta da naučite.” Karol ističe i kako joj je velika želja da se okuša u pozorištu i da veruje da bi tamo bila uspešna jer ume da peva, glumi i da igra.

Pročitajte još  Anđelin blog: Kako sam postala Karolista

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Karol Sevilla

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Karol Sevilla konačno priprema turneju, Balkan ponovo u igri!

  1. E pa, ona obecava vec 2 godine da ce doci u Europu i održat solo turneju. Dvije riječi – MOŠ MISLIT. Neće doći nikada jer je ta zena nesposobna za progurat se medju latino zvjezde Ili bar zvjezdu Mexica, a kamoli da je sposobna organizirat pravu svjetsku turneju!!! MOŠ MISLIT😂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.