Ruggero Pasquarelli: Kad god nema Karol, spavam u njenoj sobi!

Ruggero Pasquarelli deli zajedničku strast sa Karol Sevillom – strast prema spavanju! Mladi glumac i muzičar uradio je intervju za italijanske medije gde je pričao i na tu temu, otkrivši da svoj ljubav prema snu smatra talentom!

“Jako sam dobar u spavanju! Mogu da zaspem bilo gde, u avionu, vozu, kolima, u ćošku sobe. Nije mi frka da zatvorim oči i zaspem bilo kad i bilo gde. Ipak, moram reći da sam opsednut jastucima. Kad god dođem u neki hotel, prekontrolišem jastuke. Moraju da budu savršeni jer isuviše volim spavanje.”

Karol Sevilla svojevremeno je pričala kako bi nekad spavala i po tri dana da je neko ne probudi a Ruggero kaže da koristi svaku priliku da i on odrema kod nje. “Reći ću vam tajnu! Svlačionice koje imamo u Argentini su baš male. Nema dovoljno mesta da se tu zadržite neko vreme pa posle ručka odem u Karolinu prostoriju i dremam ukoliko ona nije tamo. Super je i ima baš dosta mesta”, zaključuje on. Zna li Karol za ovo?

Autor: Famoza.net
Foto: Screeenshot

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Jana nam šalje kviz o glumici iz "Soy Lune", Ani Jari

7 thoughts on “Ruggero Pasquarelli: Kad god nema Karol, spavam u njenoj sobi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.