Kako su Shawn i Camila proveli svoj prvi Dan zaljubljenih?

Shawn Mendes i Camila Cabello u vezi su od jula prošle godine, što znači da je ovaj Dan zaljubljenih bio prvi otkako su oni u vezi! Kako prenose mediji poput Capital FM njih dvoje zaista su proslavili ovaj dan, i to tako što su doputovali u Britaniju a potom otišli na večeru u restoran The Fat Duck u okrugu Berkšajr.

Par se nije previše pojavljivao u javnosti u prethodnim nedeljama, što za divno čudo nije pokrenulo glasine da su raskinuli. Paparaci su ih naravno uhvatili prilikom dolaska u restoran a fandom je bio srećan da to vide i prokomentariše kako oni izgledaju srećno i zdravo. Nešto ranije, Shawn je snimljen kako kupuje cveće i čokoladu za svoju ljubljenu u severnom delu Londona!

Ako se pitate šta njih dvoje rade u Britaniji, bolje pitanje je – šta Camila radi! Dok Shawn ovih dana odmara nakon završetka turneje i možda pravi nove planove upadajući na venčanja, Cam je u glavnom gradu ove države jer uveliko snima svoj prvi film, a to je rimejk “Pepeljuge”! Ovo će biti mjuzikl, a Cam ne samo da će pevati već će i komponovati deo pesama. Iako će elementi priče biti zadržani, novina je samo da će radnja biti prebačena u moderno okruženje! Ovo je inače vioskobudžetni film iza kojeg stoji Sony, što garantuje da će se on prikazivati u bioskopima širom sveta, pa i u našoj zemlji. Ovo predstavlja ogroman korak za Camilu koja se do sad nije bavila glumom, pa i veliki izazov jer ne znamo šta možemo da očekuje od nje. Ipak, to što je u pitanju mjuzikl trebalo bi da je olakšavajuća okolnost za nju. Inače, “Pepeljuga” je pre samo pet godina imala rimejk, a glavnu ulogu tad je tumačila Lily James uz podršku Richarda Maddena i prave legende, Cate Blanchett.

Pročitajte još  Počinje glasanje za Fandom godine na Famoza fandom awardsu!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.