Kako biste reagovali da vas Shawn Mendes iznenadi na venčanju?

Mnoge poznate ličnosti imaju istoriju iznenađenja – na rođendanima, svadbama i proslavama potpuno običnih ljudi. Neki, kao Maroon 5, čak takve momente zabeleže i stave u spot 🙂 Potrebno je oko 30 000-100 000 dolara da biste neku zvezdu doveli da vam otpeva dve pesme na rođendanu, a možete misliti kako je ovom paru bilo kada im je Shawn Mendes “zakucao na vrata” 🙂

Čovek koji se tom prilikom ženio bio je fotograf na Shawnovoj turneji 2018. godine, ali nije očekivao da će mu se Shawn pojaviti na venčanju! Par je stao na ludi kamen u subotu, sa sveprisutnih 100 najbližih prijatelja i familije. Kada je Shawn pristigao nastao je opšti haos i svi su se digli na noge. On je za prvi ples mladenaca otpevao “I Will Follow You into the Dark”. Josiah Van Dien, srećni mladoženja, nakon velikog dana tvitovao je “I dalje ne mogu da verujem da se ovaj vikend desio”.

Par je čak unajmio internet senzaciju, kantri muzičara Masona Ramseya, koji ima nepunih 13 godina, poznatim po videu gde jodluje u prodavnici, da nosi prstenje prilikom same ceremonije venčanja. Video u kome Shawn upada na svadbu postao je viralan na internetu i fanovi su odlepili.

Pročitajte još  Famoza music chart #59 - Glasajte svakog dana za sve pesme koje vam se sviđaju!

“Zamislite kako Shawn peva na vašem venčanju, ne znam kako oni mogu da se usredsrede jedno na drugo sa Shawnom Mendesom u pozadini!”, tvitovao je jedan fan.

“Kad Shawn Mendes peva na vašem venčanju, zaboravite na onog koji se oženio”, rekao je drugi.

Da li biste vi voleli da vam Shawn peva na venčanju? Deluje kao da će i pesma “Senorita” postati hit među mladencima kao pesma za prvi ples. Ko zna, možda Shawn i Camila sledeći put iznenade neke mladence u duetu? Prilažemo vam ovaj slavni video da biste videli kakvu atmosferu može da izazove samo kratka pojava velike zvezde kao što je Shawn Mendes!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja, a trenutno je najviše interesuje politika i pisanje govora, na šta bi volela da se fokusira na studijama. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.
Pročitajte još  Shawn Mendes dobio poljubac od mlađeg fana!

One thought on “Kako biste reagovali da vas Shawn Mendes iznenadi na venčanju?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.