Camila potpaljuje glasine o vezi sa Shawnom, a on ih gasi!

Šta se dešava između Shawna Mendesa i Camile Cabello? Možda ni njih dvoje to ne znaju ili misle različite stvari! Dok sa jedne strane Camila kao da jedva čeka da saopšti svetu da su njih dvoje zajedno, Shawn Mendes nastavlja po starom pa se trudi da smiri strasti i objasni da veza ne postoji.

Iako su već danima zajedno, iako su viđeni i kao se grle i drže ruke u javnosti, iako je Camila Cabello bila na njegova dva koncerta prošle nedelje, Shawn Mendes je direktno odgovarajući na pitanje svog fandoma rekao da od toga nema ništa! Bolje rečeno, nije rekao ništa već je samo odrično klimnuo glavom.

Shawn ipak kaže da to ne znači da bi pristao na dejt sa ovom obožavateljkom koja je postavila pitanje! “E baš si ovo fino smislila. Ne mogu na dejt sa tobom, jer te ne znam, eto zato. Moram prvo da te upoznam”, ispričao je on duhovito. Camila mudro ćuti kad je reč o Shawnu, kao da uživa u ovim momentima!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Shawn Mendes

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Camila Cabello se ne kaje što je napustila bend: Volim da moja muzika bude moje delo, sama donosim odluke!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.