Justin uživa sa Hailey, još jednom pokazao želju da se oproba kao otac!

U poslednje vreme Justin Bieber često iskazuje želju da bi želeo da napravi sledeći korak u bračnom životu sa Hailey Baldwin, odnosno voleo bi da proširi svoju porodicu kako bi se oprobao u novoj životnoj ulozi – ulozi oca što je aludirao kroz novi post na svom Instagram profilu!

Jus je podelio fotografiju njega i Hailey kako uživaju u Diznilendu, dok je u opisu fotografije prokomentarisao koliko voli izlaske sa njom. “Volim izlaske sa tobom dušo… Jednog dana pratiću ćerku na izlaske. Ne nagoveštavam ništa za uskoro, ne žurim,” napisao je Jus u opisu fotografije i dodao kako želi da uživa u sebi neko vreme. Nešto kasnije Hailey je dodala komentar kako se uvek najviše zabavi sa Jusom.

Ipak, Hailey se odlučila za nešto slično, pa je napisala: “Znam šta je razlog mog postojanja… Moj život se sastoji iz mnogo ljubavi, uživanja i brige… izazove. Zahvalna sam na svemu i znam da se nikada nisam osećala srećnijom, potpunijom i svesnijom toga ko sam kao žena. To je ono što želim svima, pogotovo onima koji me ne vole.”

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Justin Bieber

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  "Jako su srećni": Justin i Hailey Bieber planiraju svadbu za septembar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.