Sestra Camerona Boycea: Provela sam sate sa njim pre nego što je preminuo, bio je normalan i zabavan!

Prošlog vikenda svet je pogodila vest o iznenadnoj smrti Camerona Boycea koji je preminuo u snu od iznenadnog napada koji ga je zadesio kao posledica bolesti od koje se dugo lečio. Ovih dana redom se oglašavaju poznate ličnosti koje su imale priliku da rade sa Camom, a sada je odlučila da se oglasi i njegova sestra Maya koja je istakla da je sve bilo sasvim u redu pre nego što je njen 20-ogodišnji brat preminuo.

“Da, on je preminuo,” napisala je Maya u opisu slike iz detinjstva. “Da, tužna sam. Cameron mi je bio najbolji prijatelj. On će biti neko koga ću uvek idealizovati. Njegov osmeh je mogao da osvetli sobu, kao ničiji. Bio je savršen. On je uvek govorio da ako imaš glas, imaš privilegiju da ga koristiš za promenu, a on tu ideju nije prihvatio olako. On je razumeo je njegovu odgovornost kao neko na koga su se mnoga deca ugledala,” istakla je Maya.

“Da, on je preminuo. Da, tužna sam, ali sam takođe srećna i zahvalna. Bila sam sa njim sate pre nego što je preminuo. Bio je normalan i zabavan. Govorili smo ‘volim te’. Bio je srećan. Provela sam 17 godina znajući kako je to kada te voli Cameron Boyce – to je najlepši poklon koji sam ikada dobila,” zaključila je ona.

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

♥️

@ maya.elan је поделио/ла објаву дана

Osim Maye, na Instagramu se oglasio i Cameronov otac Victor koji je napisao da se oseća užasno i da ne želi nikome da oseti takvu agoniju. “Ne postoje reči koje bi opisale koliko nas je pokretao ogroman izliv ljubavi i podrške naše porodice, prijatelja i sveta”, dodao je Victor. “Cam je bio stena naše porodice i uvek je bio pozitivan, srdačan i imao je pronicljiv i brižan pogled na svet,” zaključio je on.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Maya Elan

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Uzrok smrti Camerona Boycea pronađen na autopsiji!

One thought on “Sestra Camerona Boycea: Provela sam sate sa njim pre nego što je preminuo, bio je normalan i zabavan!

  1. Ne znam za vas, ali ja jos uvek nisam svesna da Cameron vise nije sa nama… Bio je veliki deo mog detinjstva i nemam pojma kako cu moci da gledam Descendants 3 znajuci da on vise nije ziv… Jos jednom, pocivaj u miru Cam, nikad neces biti zaborvljen <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.