Justin Bieber o Hailey: Ti si izvan moje lige!

Justin Biber i njegova žena Hailey Baldwin prošli kroz različite faze, od srećnih do kriznih momenata i to sve pod okom javnosti koja koristi svaki momenat da prokomentariše kako njihov brak neće dugo izdržati. Nasuprot svim pričama, Justin koristi svaki trenutak da putem svog Instagram profila iskaže koliko voli svoju suprugu!

Jus je nedavno objavio novu fotografiju gde ga možemo videti u pustinji okruženu planinama i nebom u predivnim jarkim bojama dok grli svoju suprugu Hailey i sve to uz laskav komentar. “Ovo su momenti za koje živim … vreme provedeno sa tobom osvežava moju dušu,” napisao je Jus u opis fotografije. ” Ti si izvan moje lige i ja sam okej sa tim,” dodao je on, želeći da poruči da je Hailey bolja i uspešnija od njega i da mu je teško da je sustigne. “Ti si moja i ja sam tvoj,” zaključio je Jus na kraju.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Justin Bieber

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Ko ovo smišlja? Justin optužen da juri kućne pomoćnice!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.