Mediji potvrđuju: Justin Bieber ne želi Selenu za prijateljicu nego za devojku!

Ako je očekivano da tablodi već razglabaju o tome da Justin Bieber pokušava da osvoji Selenu Gomez, tu priču potvrđuju i ozbiljniji mediji poput Marie Claire ili časopisa People koji je i prvi potvrdio da Selena više nije u vezi sa The Weekndom. Po njihovim rečima, Biebs je sad zaista rešen da je ponovo osvoji i da okončna svoj buran momački život.

“Justin je zaista srećan što je Selena singl. On se nada da će za početak zadobiti njeno poverenje kako bi kasnije mogli da budu zajedno”, piše magazin i napominje da su oni još uvek na nivou prijatelja. “Puno je toga o čemu žele da razgovaraju. Imali su velike izazove ove godine a oni su ih učinili drugačijim osobama. Nikakvo iznenađenje ne bi bilo da uskoro objave da su zajedno.”, priča jedan izvor.

Po njegovim rečima, Justin zaslužuje novu šansu. “Čini se da su njihovi odnosi sad mnogo drugačiji. Justin je sad mnogo bolja osoba. Bio bi i bolji dečko definitivno. On je sad neprestano obasipa pažnjom, šalje joj tonu poruka i viđa je kad god može.” Ipak, svi se i dalje slažu da Selenina porodica blago rečeno pokazuje nepoverenje prema njemu, pogotovu jer je Sel posebno osetljiva nakon transplantacije bubrega.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  "Belieberi, mnogo ste mi nedostajali": Jus se vratio na scenu, fandom napravio nezamislivu buku!

4 thoughts on “Mediji potvrđuju: Justin Bieber ne želi Selenu za prijateljicu nego za devojku!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.