Otac Hailey Bieber: Jus i Hailey jedva čekaju da dobiju dete!

Iako se odlaganje velikog venčanja Justina Biebera i Hailey Baldwin odnosno Bieber ponovo dogodilo, Haileyin otac Stephen Baldwin pričao je za TMZ da par jedva čeka da proširi svoju porodicu, toliko da nam deluje da se to definitivno neće odlagati već će biti deo njihove bliske bubudćnosti!

Stephen je rado prokomentarisao Jusov trenutni život i njegove trenutne ciljeve, gde je između ostalog pomenuo i širenje porodice! „Justin sada zna šta želi i brine se o tome, sada može da nastavi viziju i snove kakve ima za sebe, a i da ima sopstvenu porodicu“ kaže Stephen. „Blagosloveni smo i uzbuđeni. Jus je tokom cele karijere davao, sada je vreme da uzme neko vreme za sebe, a i to je jedan važan deo nečijeg napretka“ smatra on.

Stephen je takođe praktično potvrdio priče da Hailey i Jus nisu odložili venčanje jer odlažu porodicu i bračni život, već zato što još nisu sigurni kakvo bi slavlje želeli! „Previše stvari treba da se sredi i previše je posla u obe strane porodica. Ne znam kako ćemo ovo završiti ali sve ide u odličnom pravcu. Za sada oni bi voleli nešto duhovno i posebno, i spremni su da odvoje dovoljno vremena koliko im treba da sve organizuju u odnosu na svoje želje i planove“ zaključuje on.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Justin Bieber

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Sveže: Karol Sevila, BTS i Justin Bieber imaju nove pesme i spotove!

One thought on “Otac Hailey Bieber: Jus i Hailey jedva čekaju da dobiju dete!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.