Cameron Boyce preminuo prirodno, potvrdila istraga

Svi su ostali zapanjeni nakon što je u nedelju preminuo mladi glumac Cameron Boyce, a ništa bolje stanje nije ni nakon što je temeljnog ispitivanja policijski islednik utvrdio da je on umro od prirodnih razloga, odnosno posledica problema koje je on imao već godinama unazad, a koji očigledno ne mogu da se izleče.

“Prve informacije govore da je on preminuo usled prirodnih razloga”, objavila je policija Los Anđelesa, odnosno odeljenje za medicinu. “Konačni razlog smrti i način na koji je on umro biće utvrđeni naknadno”, dodaje se, ali za očekivati je da se tad samo potvrde ove informacije.

Ovo zapravo ne znači da je Cameron umro savršeno zdrav, i da neko može tek tako da legne da spava i umre, a da nije imao već određene probleme, jer znamo da je Cameron doživeo moždani udar kao posledicu epilepsije od koje je patio. Ovo samo znači da u njegovom telu nisu pronađeni tragovi droga, lekova ili alkohola. Nije neobično da ljudi sa problemima kakve je imao Cam žive dugo i imaju ispunjen život, ali on je nažalost bio od onih koji neće doživeti takvu sudbinu.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Cameron Boyce

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Tragedija: Preminuo Disneyjev glumac Cameron Boyce

One thought on “Cameron Boyce preminuo prirodno, potvrdila istraga

  1. Raspadam se danima od kada sam ovo čuo. Jako me je pogodilo. Samo 20 godina, život tek pred njim, a da ne spominjem kolika je dobrica bio… Nadam se da je sad na lepšem mestu.🙏🏻

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.