Ni ona nije oduševljena: I Ariana Grande se ruga sopstvenoj voštanoj figuri!

Ariana Grande je uvek bila osoba koja je spremna da se smeje na svoj račun ili da kritikuje nešto svoje ako to stvarno nije kako treba, a to je pokazala i u ovoj čudnoj situaciji u kojoj je muzej Madame Tussauds uradio njenu voštanu figuru koja uopšte ne liči na nju i ne sviđa se Arianatorima! Ari nije prećutala ovu grešku.

Fanovi Ariane Grande bili su totalno zbunjeni i nazivali su ovu figuru „sramotnom“ kada ju je muzej prvi put objavio, a Ari je odlučila da se i sama oglasi o svemu, i to u komentaru na Pop Crave News objavi na kojoj vidimo fotku figure! „Samo bih volela da popričam s nekim o ovome“ napisala je Ari ironično – sigurno je da ona može da utiče da se sa ovom figurom nešto uradi, ali ne verujemo da će nešto posebno raditi povodom toga.

Ipak, fandom bi voleo da se ova figura ukloni ili da se lice prepravi, jer lice uopšte ne liči na Arianino! Međutim, ova figura ostaće u muzeju samo pet nedelja, tako da će verovatno sve biti zaboravljeno kada taj period prođe.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Arianatori napali novinara, mislili da je član Arinog tima!

One thought on “Ni ona nije oduševljena: I Ariana Grande se ruga sopstvenoj voštanoj figuri!

  1. Mialim da su telo i kosa super odradjeni,ali da su se stvarno malo vise mogli potruditi oko lica…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.