Očekivano: Taylor Swift planira kupovinu luksuzne kuće u Londonu?

Pravo je čudo što Taylor Swift i dalje nema svoje gnezdo u svom omiljenom gradu Evrope – ne samo da tamo živi njen dugogodišnji dečko Joe Alwyn (potencijalno i budući muž), već Taylor nije zaobilazila ovaj grad na turnejama i događajima i pre nego što je Joea upoznala! Po svemu tome, zaista nas ne bi čudilo da ona konačno reši da da milione na jednu kuću koju bi imala tamo!

Iako se još uvek ne zna da li su Taylor i njen izabranik Joe Alwyn vereni, Tayina nova pesma “Lover” zvuči kao pesma stvorena za prvi ples na venčanju. Sve to je potpalilo tračeve o njihovom potencijalnom zajedničkom životu, pa se sada pojavio i poznanik za Page Six koji kaže da će Tay konačno kupiti kuću blizu Joea! “Taylor je u potrazi za ogromnom kućom sa dve hukinje, da Joe i ona mogu da uživaju u privatnosti. Održavali su sve vreme vezu od Nešvila do Londona, Taylor ima čak tri privatna aviona i stalno šalje Joeu jedan da bi došao kod nje” otkriva izvor.

Ovo doduše nije prvi put da kruže tračevi da Taylor bira kuću u Londonu, jer se i 2017. pričalo da je “merkala” vilu od 22 miliona koju ipak nije kupila, pa su počele priče da će možda iznajmiti stan na severu Londona gde Joe živi. Možda je konačno vreme da Taylor dobije prvu vilu na našem kontinentu?

Pročitajte još  Ljuta: Taylor Swift ućutkala novinara koji je pitao da li će se nakon triedesete udati i roditi decu!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Taylor Swift

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.