Raznobojno i estetično: Taylor Swift konačno pokazala kolekciju odeće sa Stellom McCartney!

Modna dizajnerka Stella McCartney je prvi izbor mnogih zvezda kada su u pitanju haljine za svečane događaje, i ona je poznata po odličnim kreacijama koje očigledno jako voli i Taylor Swift. Njih dve već neko vreme su najavljivale da su dizajnirale neke stvari zajedno, pa je konačno došlo vreme da vidimo kako sve to izgleda!

Tay je juče na svom zvaničnom sajtu objavila veliki deo svoje kolekcije odeće sa Stellom, i sve stvari zaista izgledaju predivno – tu su i kratke majice i oversized dukserice, a sve su raznobojne i mnoge su pogodne i za momke i za devojke! Ono što posebno golica maštu su i stihovi ispisani na majicama koje još nismo čuli, kao što je recimo stih “Summer’s A Knife” ili “Like A Tenessee Stella McCartney”, za šta je Stella potvrdila da je stih jer je bila “oduševljena” kada je čula da je Tay pominje u pesmi!

Cene još uvek nisu poznate javnosti i ne pišu na sajtu. Fanovi su najpre očekivali da ova kolekcija bude prilično skupa s obzirom na to da je rađena sa Stellom, ali sad kruže priče da će cene biti sasvim povoljne i da će se prodavati i neke sitnice koje nisu samo odeća – pogledajte sve od kolekcije što je do sad objavljeno OVDE!

Pročitajte još  Deset godina od albuma "Taylor Swift": Znate li ovih 10 stvari o njoj?

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

One thought on “Raznobojno i estetično: Taylor Swift konačno pokazala kolekciju odeće sa Stellom McCartney!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.