Justin Bieber: Moć je u našoj slabosti!

Justin Bieber je prošao kroz težak period, dugo se boreći sa ličnim problemima, nailazeći čak i na osude njegove odluke da se oženi Hailey Baldwin, sada Bieber, gde je konstatovao da je njegov brak čak i na neki način ugovoren, o čemu je pričao u emisiji sa Demi Lovato. Osim svog bračnog života, Jus je odlučio da sa publikom i Demi podeli još svojih misli i iskustava i konstatovao je jednu zanimljivu teoriju.

Naime, Jus smatra da je ključ u našim strahovima i slabostima. “Mislim da što ste zreliji, više razumete da je ključ u vašim slabostima,” objasnio je pevač. “Kada ste u mogućnosti da to pokažete, to daje samopouzdanje ljudima da govore, znate da se slične stvari dešavaju i meni. To možda nije tačno ista stvar, ali i ja prolazim kroz nešto takođe i krijem to,” dodao je Jus. “Pa samo imajte samopouzdanja i budite u mogućnosti da prenesete to samopouzdanje mladim ljudima da je OK imati probleme koje ne moraju da kriju,” istakao je Justin.

Demi se nadovezala na čitavu priču konstatujući tešku situaciju i oporavak kroz koji je prošla. “Kada sam se borila prošle godine, znam da sam gledala na tebe kao na inspiraciju, jer si i ti prošao kroz to i izašao si na drugu stranu i zaista cenim kakav si čovek danas,” izjavila je Demi. “Mislim da sam neko vreme pokušavao da pobegnem od nekih stvari – znaš, da pobegnem iz industrije, da pobegnem od onoga što sam osećao da Bog ćeli od mene da uradim,” dodao je Justin, konstatujući da su i on i Demi naprosto morali da se vrate muzičkoj karijeri, jer kada se nisu bavili muzikom jednostavno su se osećali manje srećno. “Osećali smo kao da su tu sve te, znaš, odgovornosti i vrste stvari koje su postale teške za nas,” zaključio je mladi pevač.

Pročitajte još  Magična scena: Jus ljubio i grlio Demi na iHeartRadio Music Awardsu! (video)

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Justin Bieber

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.