Cande Molfese: Ruggero i ja smo ono što jesmo i van kamera!

Candelaria Molfese i Ruggero Pasquarelli upoznali su se još na snimanju popularne tinejdžerske serije “Violetta” pod okriljem Disneyja, te davne 2012. godine, gde su ubrzo i počeli da se zabavljaju nakon njihovog prvog sastanka gde su se i po prvi put i poljubili. Sada nakon nešto više od šest godina kako su u vezi, par sjajno funkcioniše, živi i radi zajedno na brojnim projektima, o čemu nas redovno izveštavaju na svojim profilima na društvenim mrežama. Iako je Cande pre izvesnog vremena izjavila da se ne vidi u braku i ulozi majke, nema ništa protiv da učestvuje u još mnogo projekata zajedno sa svojim dečkom, sa kojim je dala novi zajednički intervju za argentinski medij La Nacion.

Popularni par je imao priliku da pozajmljuje glasove za likove animiranog filma “Unidos” za koji oboje ističu da su veoma uživali. “Rekli su nam samo da se radi o Pixarovom filmu, ali mi se ni jednog sekunda nismo dvoumili da li da prihvatimo ponudu,” otkrila je Cande, dodajući da je oduvek sanjala da pozajmljuje glas u filmu. “Osećamo da je Disney naša porodica i lepo je što su ponovo mislili na nas. Veoma smo zahvalni, jer je to nešto što nijedno od nas nije radilo pre, to je ostvarenje sna,” dodao je Rugge.

Pročitajte još  Topsify music chart #64 - Glasajte za jednu omiljenu pesmu svakog dana!

Upitani su kako su se odlučili da ponovo rade zajedno na projektima, na šta je Cande odgovorila da je saradnja sa Ruggerom zadovoljstvo za nju. “Nekako nikad nismo prestali da radimo to, jer kreiramo sopstveni sadržaj na mrežama. Inače, mogućnost da delimo je dobra, takođe je veoma zdravo što oboje imamo sopstvene projekte i karijere, ali slavimo kad god nam se putevi ukrste,” prokomentarisala je Candelaria. “To je veoma zabavno i kada se vratimo kući, imamo vremena da razmislimo o neverovatnoj prilici da radimo zajedno ponovo,” dodao je mladi Italijan.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Cande Molfese

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Cande zabranila Ruggeru da spava za njen rođendan, pretrčali 10 kilometara!

One thought on “Cande Molfese: Ruggero i ja smo ono što jesmo i van kamera!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.