Justin Bieber želi da peva na crkvenoj službi Kanyea Westa!

Justin Bieber je jedna od zvezda koje u prošlosti jesu grešile, ali su spremne da se kroz religiju iskupe i da žive zdraviji način života. Jus je jako vezan za crkvu kao i njegov kolega Kanye West, pa nas ne bi začudilo da njih dvojica nekad zapevaju zajedno na liturgiji!

Justin često dolazi u razgovore sa portalom TMZ, a prošle nedelje Hailey i on proveli su se sjajno u crkvi u Los Anđelesu, pa su ga novinari pitali da li bi želeo da peva na službi Kanyea Westa! “Da, voleo bih” rekao je Jus.

Justin otvoreno govori za medije o tome koliko mu vera pomaže da se probija kroz život. “Uvek shvatim da na kraju krajeva nalazimo snagu u našim slabostima. Mnogo ljudi na svetu se muči, ali u jednom trenutku shvatiš da je moć u slabosti. Kada ideš s tom mišlju, sve postaje bolje” zaključuje Jus.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Justin Bieber

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Mia nam šalje svoj veliki kviz posvećen Justinu Bieberu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.