Justin Bieber: Moj brak sa Hailey je bio ugovoren!

Demi Lovato je ponovo u formi kao nikada pre, pa je to dovoljno dobar razlog da se ona ponovo pojavljuje svuda u javnosti! Pevačica promoviše novu muziku, ali rado staje i u uloge voditelja, pa je zamenila Ellen u intervjuisanju kolege Justina Biebera, koji joj je rado pričao ne samo o poslu, već i o ljubavi koja u njegovom životu cveta!

U Deminoj epizodi Ellen šoua (u kojoj je ona u ulozi voditeljke!) pričalo se o raznim temama vezanim za Jusov novi život otkad je oženjen, pa je on rekao i da će turneju sada gledati drugačije jer prvi put će svet obilaziti sa suprugom. “Volim da kažem i da je Hailey kao anđeo čuvar, kad god mi nije dobro ona samo iskoči odnekud” rekla je Demi, što je Jusa posebno raznežilo!

Nedavno smo pisali o tome kako je Hailey osvojila Jusa tako što je u jednoj emisiji otvorila pivo zubima, pa je to samo jedna od njihovih urnebesnih priča o upoznavanju i ponovnom susretu, ali svima je interesantno kako se njihovo upoznavanje činilo kao “ugovaranje” braka – na to se nadovezao Jus i u razgovoru sa Demi! “Upoznali smo se rano ujutru na snimanju Today showa, bio sam prilično siguran da ona ne želi da bude tu. Prilično sam siguran da je sve ovo ugovoren brak, oni su sve to namestili” našalio se Jus.

Pročitajte još  Imamo 9 jakih razloga zašto je sjajno biti Belieber!

Demi je upitala Justina i da li je uzbuđen što ide na turneju: “Da, jako sam uzbuđen, volim da pevam i plešem. Znate da su mi dijagnostikovali lajmsku bolest i celo telo mi je malaksalo, ali srećom, imam doktore koji su mi pomogli da se vratim. Sad sam zdrav Justin” otkriva Jus. On je sada očigledno u formi da se vrati na binu!

Autor: Famoza.net

Foto: Screenshot

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Prave su: Golišave fotke Demi Lovato dospele na internet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.