Jeziva istina o smrti zvezde “Twilighta” i njegove devojke

Kao što smo već pisali, glumac Gregory Tyree Boyce i njegova devojka Natalie Adepoju pronađeni su mrtvi 13. maja u svom stanu u Las Vegasu. Iako se rezultati zvanične istrage tek očekuju, ono što je policija saopštila upućuje da je par otišao u smrt nakon konzumiranja velike količine droge.

Ono što policija navodi u izveštaju u koji je uvid imao Daily Mail jeste da par nije preminuo 13. maja, već da ih je tad pronašao jedan njihov prijatelj. Kako se takođe ističe, očigledno je da je par prethodno ležao mrtav nekoliko dana. Sem troga, ističe se i kako je na noćnom stočiću pronađen beli prah a uz njega i slamčica odnosno platična kartica. Ne treba posebno crtati da u pitanju droga koja se karticom deli, a onda ušmrkava slamčicom.

Da je to slučaj, potvrđuje upravo momak koji ih je pronašao, pa čak i majka pokojnog glumca koja kaži da su dobro znali da je tragično preminuli par konzumirao teške droge kao što su kokain i met. Kako se na navodi, i on i ona nemaju na sebi bilo kakve povrede, a čak im je i spavaća soba uredna, što ukazuje da nije bilo nikakve borbe, već da su se predozirali. Kako je moguće da se baš oboje predoziraju u isto vreme iako se drogiraju već dugo je pitanje na koje nema odgovora, ali možda će ispitivanja otkriti nešto, recimo da su koristili drogu koja je dodatno zagađena nečim. Dileri droge često sipaju u nju sve živo, od kreča do bilo čega što je iste boje, i naravno da ih nije briga da li će neko umreti ili ne.

Mnogi inače ukazuju na objavu glumca sa kraja 2019. godine na Instagramu, gde on kaže kako je mislio da neće doživeti 30. godinu, kao i da se raduje ostatku života. On je iza sebe ostavio desetogodišnju ćerku, dok njegova devojka ima sina iz prethodne veze. Njih dvoje bili su zajedno oko godinu dana.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Jeziva istina o smrti zvezde “Twilighta” i njegove devojke

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.