Odbrojavanje: Što to BTS krije od nas?

Dobro znamo da BTS za 14. jun sprema onlajn koncert, ali to nije jedino što se planira narednih dana! Naime, Big Hit na svom Twitteru pravo odbrojavanje, a da je nešto vezano za BTS u pitanju, govori to što zvanični profil grupe sve to retvituje! U ovom momentu, stiglo se do D-4, a odbrojavanje je krenula sa D-7.

Kao što vidimo, na osnovu slike koja prati i ovu najnoviju objavu, na osnovu nje nemoguće je doneti bilo kakav zaključak, pa se čini i da je fandom potpuno sluđen! Momci su ovih dana inače govorili o radu na svom novom albumu, a Suga je tad istakao kako želi da stvore pesmu nalik na “Spring Day”, piše Metro. Ova numera smatra se klasikom grupe i jako često se vraća na top liste, obično kad momci najavljuju svoj povratak na scenu. “Ja želim da pošaljemo poruku da šta god da se dešavalo u spoljnom svetu, naši životi moraju se nastaviti”, kaže RM.

“Ako pogledate WeVerse ili Twitter, primetićete mnogo ljudi koji su uznemireni jer su naši koncerti otkazani. Koliko bi samo bilo sjajno kad bismo mogli da izrazimo kako se osećamo a da ništa ne kažemo? Mislim da su sedam godina koje smo proveli zajedno i pogledi koje razmenjujemo naša telepatija”, dodao je RM.

Pročitajte još  Niall ne zna engleski, 1D nemaju talenta: K-poperi u ratu sa Directionerima!

U ovom momentu, momci ne mogu ni da razmišljaju o velikim koncertima, a njima je zapravo najteže od svih izvođača na svetu, iz prosto razloga što su želeli nastupe na stadionima. Ovih dana uglavnom se priča kako bi od septembra mogli biti dozvoljeni koncerti, ali oni bi u najboljem slučaju bili ograničeni na najviše 5000 ljudi. BTS u takvoj situaciji imaju izbor ili da nastave da čekaju i nadaju se, ili da u potpunosti otkažu turneju i organizuju je na neki drugi način. Iako bi to u teoriji mogle biti dobre vesti za nas, realnije je ipak očekivati da do kraja godine ugostimo neku grupu srednje veličine u Beogradu.

Autor: Famoza.net 

Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  BTS dobili veliko priznanje, korak bliže oslobađanju od vojske!

One thought on “Odbrojavanje: Što to BTS krije od nas?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.