Zvezda “Twilighta” Gregory Tyree Boyce pronađen mrtav

Najteže nam je kad moramo da vam saopštimo crne vesti sa crnom pozadinom u uvodu – da je neka mlada zvezda preminula. Uglavnom pišemo o smrti muzičara u svetu rep muzike, a ovoga puta pišemo i o jednom mladom glumcu koji je tek ušao u treću deceniju života – on je Gregory Tyree Boyce, jedna od zvezda serije “Twilight” koja je i u našem regionu jako voljena i gledana.

Kako E! News prenosi ekskluzivno, Gregory Tyree Boyce je 13. maja pronađen mrtav u Las Vegasu sa devojkom Nataliom Adepoju. Još uvek se ne zna tačan razlog njegove smrti, a izvori tvrde da je Gregory ovih dana trebalo da bude vrlo zauzet i da je imao dosta planova. “Gregoryjev rođak se probudio i video da mu je automobil još uvek tu, pa se zabrinuo jer je Gregory već trebalo da krene u Los Anđeles. Zatim je ustao da proveri gde je Gregory i našao njih dvoje mrtve” priča jedan izvor.

Gregory se inače našao u Las Vegasu da pomogne svojoj majci i tamo je često išao zbog nje, ali je često putovao do Los Anđelesa zbog svojih uloga, a tamo mu živi i ćerka. “Greg je bio uvek jako pozitivan čovek, srećan i zadovoljan svojim životom, voleo je žurke i provod. Nedostajaće mi, on je jedan od najzabavnijih prijatelja koje sam imao u Los Anđelesu” prenosi i drugi izvor.

Pročitajte još  Novi nastavak "Sumraka": Bella postala muško, a Edward žensko!

Gregory se ostvario u više uloga, ali pečat njegove karijere definitivno će ostati junak Tyler Crowley iz serijala “Twilight”. Nažalost, Gregory je u decembru napunio tek 30 godina, a njegova devojka Natalie s kojom je bio već godinu dana je bila još mlađa – umrla je sa 27 godina. Iza sebe je ostavila malog sina Egypta, a Gregory ima 10-godišnju ćerku Alayu. Jako nam je žao zbog ove tragedije.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Gregory Tyree Boyce

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.