Detalji cure: Mac Miller satima bio mrtav u svom krevetu, “prijatelji” pobegli sa žurke

Dok čekamo zvaničan izveštaj toksikologa o uzroku smrti repera Maca Millera koji je umro prošlog petka, policija saopštava da je foku istrage sad na žurci koja je održana te večeri u njegovoj kući.

Kako se navodi, Mac je satima bio mrtav pre nego što je hitna pomoć uopšte došla, a na licu mesta pronađena je samo zanemarljiva količina droge, što upućuje na to se neko potrudio da prvo počisti sve kako bi uklonio dokaze. To sasvim sigurno nije uradio Mac, pa se postavlja pitanje ko je to učinio i očigledno imao poslednji kontakt sa njim.

U javnost je inače dospeo i snimak poziva jednog neidentifikovanog muškarca koji moli hitnu službu da dođe u reperovu kuću. Po njegovim rečima, on je Maca video dan ranije, a u momentu kad je zvao bolnicu nije znao da je reper već odavno mrtav. Sve ovo prilično podseća na ono što se desilo Demi Lovato – kućna žurka, mnogo droge, prijatelji koji su pobegli sa lica mesta kad su videli da nešto nije u redu, i oboje pronađeni u svojim krevetima posle ko zna koliko sati. Nažalost, samo jedno od njih dvoje je dobili novu šansu da živi.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Najbliži prijatelj Maca Millera: Ariana ništa nije kriva, bila mu je glavna podrška!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.